-
BŁAGAM, JAKA TO PIOSENKA ?[played.to] OD 4:22 ! Pomóżcie, bo nie daje mi to spokoju.
-
Jak nazywa się muzyka, która leci w tle?Z góry dziękuje za odpowiedź. [youtube.com]
-
Co to za wykonwca?Witam, jak w temacie. W załączniku zamieszczam piosenkę i chciałam wiedzieć kto to śpiewa.
-
teledysk z niebieskimi ludźmiWydaje mi się że szukana przez mnie piosenka jest z lat 70-80. Na początku widać ...
-
Muzyka z BBC "Russian on four wheels".Urywek pochodzi z filmu dokumentalnego: "Russian on four wheels" z kanału BBC. Na końcu filmu ...
-
Piosenka śpiewana przez dziewczyne - bez słów!Witam, pewnie trudno będzie znaleźć tą piosenke, ale męczy mnie już kilka dni. Ostatni raz słyszałam ...
-
Koreańska piosenkaSzukam tytułu piosenki z 4:31 z tego filmiku [youtube.com]
-
Piosenka electro z PomarańczyPiosenka od 1:46 [youtube.com]
-
lata 90 Viva, teledysk z dziewczyną na huśtawceJa wyżej... teledysk widziałem w latach raczej 90-tych i raczej w drugiej połowie tych lat. ...
-
Rozpozna ktoś ten instrumental? :c[youtube.com] Zna to ktoś? :v
-
ekipa z warszawyjaka piosenka leciała w 11 odcinku Ekipy w 8:30 min jak Alan rozmawia z Dużą? ...
-
Poszukuję muzyki z tego filmiku z face, proszę o pomoc[facebook.com]
-
Piosenka, słowo kluczowe - "Sunshine".Cześć! Szukam piosenki, w której słowem kluczowym było "Sunshine", były jakieś zwroty typu "Give me Sunshine" ...
-
Muzyka clubowa + Asassin's creed black flagWitam poszukuję tej muzyki: [www100.zippyshare.com] [www100.zippyshare.com] Oraz jedno z Asassin's creed Black Flag [www100.zippyshare.com] Z góry dziękuję :)
-
Jakie radio leci w sklepie NEW LOOK w Złotych TarasachBardzo mi zależy zeby się dowiedzieć jaka piosenka leciała 13 czerwca od 9-9.30 w Warszawie ...
-
Piosenka z damskim wokalemWitam zna ktoś tytuł piosenki zaczynającej się od 2:10? Niestety krótki fragment ale mam nadzieję ...
-
funkie bongosyYo, nie mogę dojść do tytułu utworu, mam jedynie fragment z filmiku na youtubie: [youtu.be]
-
Warsaw shore 3Witam, czy ktos zna tytul piosenki z warsaw shore 3 odcinek 10 (moment kiedy Paweł ...
-
Co to za nutka z filmikuWitam zna ktoś może tytuł tej piosenki z filmiku? szukam i szukam a znaleźć nie ...
-
Rockowa nutka - kto rozpozna?[m.facebook.com]
-
Jak nazywa się muzyka z intra (od 0:01 do 0:10)?[youtube.com]
-
Hej ;) szukam tytułu tego bitu ;)[facebook.com]
-
Jaki to utwór Od 1:01 do 1:25[youtube.com]
-
Co to za nuta w montażu?[youtube.com] Poszukuje nuty z tego montażu. :)