-
Film komediowyWitajcie, szukam filmu w którym były takie akcje że jak córka spotykała się z jakimś chłopakiem ...
-
Jak się nazywa ta nuta?[youtube.com] 1:26 zaczyna się ten fragment poda ktoś tytuł byłbym wdzięczny pls.
-
co to za nuta w tleposzukuje tutulu w tej pisence od 1:30 do konca tej piosenki to znana muzyka poszukuje ...
-
Co to za muzyka z dobrej pompy - 2015?Możecie posłuchać na: [picosong.com] [supershare.pl] (zapasowy)
-
Piosenka z intra na YTCzy toś kojarzy tą piosenkę z intra [url][youtube.com]
-
co to za nutka :)Hej :)) [youtube.com] czy ktos rozpoznaje co to leci od 1:30 i od 2:30 czy to ta ...
-
techno/houseMam prozbe zna ktos moze taką nutke szla ona mniej więcej tak tym tym tym ...
-
szukam piosenki: Da da daraWitam. Słyszałem w radio piosenkę, niestety samą końcówkę. Leciało to tak: "da da dara da ...
-
Co to za piosenka w tym linku?[vine.co] prosze o odpowiedz
-
Co to za nagranie?[www51.zippyshare.com] - Stary zagraniczny kawałek wykonywany przez jakąś kobiete. W refrenie są mniej więcej słowa, ...
-
Piosenka z radia brak tytuluWitam prosiłbym o pomoc w odnalezieniu tytułu do pewnej piosenki. link [youtube.com]
-
Szukam teledysku z lat 90Dobry wieczór Szukam animowanego teledysku (prawdopodobnie z lat 90), w którym kobieta przechadza się po ulicy ...
-
Kawałek electro Speedway World Cup 2015 Vojens[youtube.com] kawałek z 3:19:25.
-
Wokalista - mężczyzna, pamiętam tylko melodię.[picosong.com] [picosong.com] [picosong.com] To jest jakiś ostatnio hit. Nie znam w ogóle słów, nie jestem pewien, czy to ...
-
Nutka z filmiku na ytHej! Poszukuję nutki z 1:45-2:15 / 3:00-3:30 z tego filmiku, pomoże ktoś? :) [youtube.com]
-
Przerywnik z Rmf maxx 16.06 około 16:15Krótki fragment piosenki lecący na rmf maxxx we wtorek 16.06 około 16:15 Kobiecy wokal. Refren cos ...
-
Muzyka z outra[youtube.com]
-
Czy ktoś kojarzy? :)Szukałem, pytałem, ale jak na razie nieskutecznie... Czy ktoś wie może co to za nutka? ...
-
Piosenka z mixu techno.[myvideo.ge] W 16:27 się zaczyna.Napisałem tu post z 20 minut temu o piosenke na pianinie.Znalazłem to,ale ...
-
RadioeskaWie ktoś może jak sprawdzić wczorajszą liste jaka leciała na radio eska? Bodajże to była ...
-
PeperinhoCzesc! Jak sie nazywa taka nowa piosenka, gdzie babka śpiewa: Łiz you peperinho (peperino)
-
Te same słowa,ale piosenka na pianinie.Słowa piosenki są w tej : [youtube.com] Ale to zupełnia inna muzyka.Na początku piosenki której szukam grało ...
-
jaka nazwa piosenki (po tekście)???podajcie tytuł piosenki (podaje chyba refren, albo część). Loft life na na na na Loft life na ...
-
po hiszpańsku, z trąbką, zumbahej, szukam piosenki jak w tytule - spiewana po hiszpansku, motywem przewodnim jest trąbka. na ...
-