-
zespol czyt. "czucza girl "? pamieta ktos?pomocy szukam piosenki kiedys wykonywal zespol wymawiany czucza girl teraz powstal remix prodycenta daniela RAMSA? ...
-
daniel rams? swain ? swein ? pomozcie znanekochani mam problem zapomnialam nazwy...spiewa kobieta muzyka rytmicznA-DANCE... SLYSZALAM W radfiu remix nie zrozumialam dokladnie ...
-
Włoska piosenka z lat 80-90Szukam włoskiej piosenki z lat 80-90, początek to organy, śpiewa ją kobieta i w refrenie ...
-
-
Poszukuje piosenkiSzybka klubowa piosenka, przez całą piosenke śpiewa kobieta, w refrenie jest typowy okrzyk ''ole, oleeeeee'' ...
-
Disco animacja Roma VacansoleiPoszukuje włoskich piosenek dla dzieci , spiewane na animacjach
-
Ricky Martin z raperemWitam. szukam piosenki którą spiewa Ricky Martin z raperem ( ma tatuaż na szyi ) ...
-
Co to za piosenka?Pomocy!!!! Co to za utwór?
-
szukam piosenki z Mjuzik TV!W teledysku widzimy piekna brunetke, kobitka glownie widziana od tylu, spaceruje po ulicach jakiegos miasta, ...
-
Nutka z filmiku na yt[youtube.com] 0;50 nutka pls ? :) niestety francuskiego nie znam i znaleźć mi trudno ;/
-
https://m.youtube.com/watch?v=TEn2v5BKmcYBardzo spodobała mi się piosenka z filmiku pewnego youtubera ale nie znam tytułu więc proszę ...
-
Jak nazywa się piosenka od 0:55[youtube.com]
-
nuta z intra?[youtube.com]
-
Proszę o pomoc, tytuł piosenki, Astronauta w teledyskuSzukam piosenki gdzie w teledysku cały czas przewija się wątek z astronautom. Jest pokazany start ...
-
intro z programuposzukuje intro z programu twoja twarz brzmi znajomo
-
Piosenka z reklamy[facebook.com] Ktokolwiek? Już chyba miesiąc szukam tej piosenki...
-
Wie ktoś co to za muzyka?[youtu.be]
-
muzyka z filmu 2012Muzyka z filmu 2012. 1:53:45 do 1:54:10 kinoman.tv/filmy/2012-3 Jak arka odpływa a ludzie biegną w jej kierunku ...
-
Piosenka z filmiku na vine[vine.co] Remix, skądś kojarzę oryginał, ale nie mogę sobie przypomnieć..
-
Co to za piosenkaZna ktoś taką piosenke jakaś babka chodziła se i spiewała po francusku an du tła ...
-
Proszę o podanie tytułu nutki[youtube.com]
-
Piosenka z teledysku[youtube.com] Witam. Otóż kiedyś była oryginalna piosenka do teledysku, który leci w tym kawałku bo ...
-
Muzyka z pokazu[youtube.com] Pierwsza minuta filmiku. Co to za muzyka ? pomocy :)
-
Co to za nutka w 3.28 ?[youtube.com] Ta nutka co gra w tle ostatnio często ją w radiu puszczają
-
Piosenka z linku [Tomorrowland 2005][youtube.com] Od 3:10