-
Bardzo fajny kawałek....tylko kto to śpiewa????Wie ktoś może jak nazywa się wykonawca i tytuł tego kawałka?? [youtube.com]
-
Koncert na TVS 20.06 o 21.30Witam, proszę o nazwę zespołu, którego koncert był emitowany dzisiaj o 21.30 na kanale TVS. ...
-
tytuł piosenki klubowej latach 2008-2010piosenka klubowa w refrenie damskim glosem ; oooooooooaaaaaaa i jakis tekst tylko nie pamietam ...
-
Muzyka z filmiku na YT[youtube.com] Zna ktoś? :/
-
ZumbaPoszukuję piosenki z zajęć zumby. Ogólnie w całej piosence cały czas jest jeden motyw, najpierw ...
-
POMOCY! PIOSENKA Z FESTIWALU KOLORÓW KRKBardzo proszę o pomoc w rozpoznaniu piosenki z poniższego linku,to mega wazne! [facebook.com]
-
Muzyka NFSCo to za nuta od momentu tuningu Subaru? [youtu.be]
-
Proszę o podanie tytułu. Usłyszane na imprezie.Proszę o podanie tytułu. Usłyszane na imprezie.
-
kilka utworów z kasetyz lat 1998-2002
-
trance z eskiutwory pochodzą z audycji Kalwi & Remi Eska Live Remix, jakość jest jaka ...
-
trzy nagrania z radiaz lat 2006/2008
-
Naught Boy - La La gra ?lutni? początekWitam. Interesuje mnie gra (chyba lutnia) od tego momentu [youtube.com] do ok. 28 sekundy. Rozpoznaje ktoś ...
-
Charakterystyczny wstęp, męski wokal, pop, angielskiWitam. Mam pewien problem. Mianowicie słyszałam tę piosenkę już wiele razy, a nadal w żaden ...
-
Nutka z intraSiemanko! Szukam tytułu muzyki z intra : [youtube.com]
-
Muzyka z reklamy programu na Fashion.tvSzukam piosenki z tego nagrania ,będę bardzo wdzięczna!
-
YT - filmik "little pill"Co to za piosenka z 1:01? [youtube.com]
-
Muzyka z kompilacji, electro[youtube.com] muzyka na zakonczenie, zna ktos?
-
Rap danceCo to za nutka, ktora zaczyna sie od 1:06 , link - [maligiganci.tvn.pl]
-
Proszę o pomoc, co to za piosenka na tym filmiku?Witam. Zadaje chyba pierwsze pytanie w tym serwisie, nie do końca znam zasady. Potrzebuję tytuł ...
-
co to za remix alors on danse??co to za remix alors on danse? ktos zna tytul pozdrawiam :) [youtube.com]
-
Piosenka z reklamy hyundaia i30, i40Witam, zna ktoś tytuł piosenki, która leci w tle reklamy nowego hyundaia i30 i i40? Z ...
-
Teledysk Z Pięknym Czarnoskórym MężczyznąMam prawdziwą zagadkę! Kilka lat temu widziałam w tv bardzo zmysłowy teledysk, w którym kamera ...
-
Szukam teledysku o duchu mężczyzny.Szukam teledysku, w którym kobieta traci w wypadku bodajże samochodowym swojego ukochanego i on objawia ...
-
Jaki jest tytuł i wykonawca tej piosenki?Zaczyna się od 0:40 do 1:50 w tym filmiku: [youtube.com] . Kiedyś była bardzo często ...
-
Jaki to utwór, prosze!!!Witam, poszukuję utworu, tytułu i wykonawcy tej piosenki z filmiku: [spryciarze.pl] Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam