-
Witam co to za nutka ?[youtube.com]
-
Co to za piosenka Armina van Buurena?Postarałam się nagrać Jej motyw online, ten dźwięk utrzymuje się przez praktycznie cały kawałek, utwór ...
-
Muzyka z filmu na youtube[youtube.com]
-
DnB jakie tytuły piosenek?Jak w temacie w pliku sa 2 piosenki jak ktos wie to z gory dzieki ...
-
Muzyka z podkładu kasety ślubnej. Tytuł lub wykonawca?Muzyka podłożona jako podkład rozbiegówki kasety video ze ślubu. Gra prawdopodobnie jakaś znana orkiestra z ...
-
szukam nazwy piosenkiCześć szukam tytułu piosenki, udało mi się kawałek nagrać ale żaden program do znajdywania tytułów ...
-
Piosenka klubowa "i give you my soul.."Witam, poszukuję piosenki z klubu, śpiewa ją mężczyzna, w tekscie wystąpiły słowa "i give you ...
-
Piosenka z radia i telewizjiMężczyzna cały czas goni dziewczynę przez magiczne drzwi i co chwilę znajduje się w innej ...
-
Szukam piosenki z wakacjiSzukam wakacyjnej piosenki. Slyszalam ja jakies 5 lat temu na wakacjach i pozniej sie powtarzala ...
-
Szukam piosenki z tego filmiku,leci w jakims klubie[instagram.com]
-
Pomożecie ?[youtube.com] minuta 0.28
-
szybka piosenka-bardzo znanawitam szukam piosenki która non stop leci na esce i rmfie :) lekko ...
-
Co to za nuta?[seciki.pl] co to za nuta co sie zaczyna w 69:14
-
Co to za utwór[youtu.be] do 4m49s
-
co to za nutka?co to za nutka?
-
Mam melodię szukam Tytułu|Turcja|Meryem Uzerli|Szukam tytułu piosenki prawdopodobnie jest to turecka piosenka. Znalazłam ten kawałek na profilu na facebooku ...
-
Co to za nutka, poznaje ktoś?Poznaje ktoś tą nutkę?
-
-
młody czarnoskory w teledyskuwitam poszukuje piosenki znanej, gdzie w teledysku występuje młody czarnoskóry chłopak który tańczy i chyba ...
-
Pomocy!Co to za piosenka? nazwa oryginału? moze ktos zna nazwe tej wersji? :D Za nazwe ...
-
Smok z folii aluminiowejCześć, szukam tytułu piosenki, w której w teledysku latał smok zrobiony z folii aluminiowej. Występowały ...
-
CO to za nutka ta pierwsza ?[youtube.com]
-
Nieznany utwórWitam Otóż jest jeden utwór którego tytułu nie mogę znaleźć. Słyszałem, że pochodzi on z jakiegoś ...
-
Co to za remix piosenki?Piosenka to Sobota Tańcz głupia ale nie wiem co to za remix. Zaczyna się 9:28. Link do ...