-
-
Szukam piosenki z Eski TVSiema, szukam piosenki która często leci na Eska TV. Śpiewa w niej dziewczyna wysokim głosem, ...
-
Track z filmiku.Witam. Chciałbym poznać tytuł utworu z filmu poniżej: [youtube.com] Pozdrawiam :)
-
Piosenka, lata 80-90 najprawdopodobniej, złote przebojWitajcie. Poszukuję nazwy piosenki, którą nucę w załączonym pliku. Jest to najprawdopodobniej coś pokroju Alphaville, ...
-
shake shake shake move itHej szukam piosenki w stylu electro/pop/dance ze słowami takimi jak w tyutle lub podobnymi. Napewno ...
-
Utwory podobne do Bustafunk - bluesin' and scratchin'Witam! Poszukuję utworów typu "Country Blues/Harmonica". Dość podobnych do Bustafunk - bluesin' and scratchin': [youtube.com] Ma ktoś ...
-
Co to za muzyka 1m48s.[youtu.be]
-
Pilnie poszukuję I piosenki z reklamy eski ! pomocy !chodzi mi o pierwsze 16 sekund z tego linku zamieszczonego poniżej : [youtube.com] zna ktoś moze ? ...
-
Jak sie nazywał klip z murzynem na plaży?był jeden czarny a reszta dziewczyn.To było zboczony.Był umięsniony
-
MŚ HOKEJ 2015 KRAKÓW WĘGRY-UKRAINA[sport.tvp.pl] Witam. Poszukuję tytułu piosenki puszczonej w 2:05:00 (2h 5min). Z góry dziękuję.
-
Co to za utwór ?czy ktoś kojarzy ten utwór ? z góry dziękuję [youtube.com]
-
Remix armin van buuren in out of loveWitam prosiłbym o nazwę tego remixu : [youtube.com] z góry dziękuję :)
-
czy zna ktoś tą piosenkę ? kawałek nutki wrzuconywie ktoś jak się nazywa ta nutka pls ? [xgustav.wrzuta.pl]
-
Szukam piosenki klubowejCzesc, piosenka zaczyna sie od 2:10. Z gory dziekuje [youtube.com]
-
Poszukuję utworu z MCMWitam, kilka dni temu usłyszałam utwór na kanale muzycznym MCM, nie zapisałam niestety jak on ...
-
Taki TypekWitam po Raz Kolejny ! Tym razem do państwa z zapytaniem czy kojarzycie jakiś utwór, ...
-
Jak poznałem waszą matkę - utwórPoszukuję utworu który zaczyna się w 18:02 [kinoman.tv] Z góry dziękuję za pomoc.
-
Rockowa muzyka z filmikudolaczam filmik w ktorym lecia piosenka glos wokalisty skads kojarze , ale nie wiem skad ...
-
Piosenka śpiewana przez dziewczynę - someday day da buPiosenkę śpiewa dziewczyna głosem podobnym do tej co śpiewa summertime sadness. W refrenie jest coś ...
-
TeledyskWitam poszukuje pewnego teledysku (który kiedyś leciał na stacji Viva), gdzie była taka kobieta (nie ...
-
ktoś ma pomysł na wykonawce?znalazłam piosenkę, ale nie umiem znaleźć wykonawcy :) dziękuje za pomoc
-
Piosenka z radia lata 98/99Witam poszukuję piosenki była dosyć często puszczana w latach 98/99 może 97. Śpiewa facet spokojnym głosem ...
-
Rozpoznawanie tytułu z pliku.Cześć, otóż nagrałem piosenkę, jednak nie znam jej tytułu i chciałem Was prosić o pomoc ...
-
ormiańska piosenka[youtube.com] 4:16 ktoś rozpozna?
-
Jaki do dubstepWitam, Mógłby mi ktoś pomóc? Jaki to dubstep od 8:12 do 8:35 w tym filmiku [youtube.com]