-
Piosenka HardStyleWitam poszukuję nutki z tego filmiku .. ten wokal jakbym gdzieś słyszał ale za cholere ...
-
Co to za piosenka z fbmuzyka w tle [facebook.com]
-
Nazwa z filmiku[youtube.com] Jak nazywa się muzyka od 6;40
-
Niania SO9E03 miłosć ta jedynaPoszukuje tytułu piosenki z serialu Niania SO9E03 którą śpiewa ciocia Janina i tekst jest: Miłość ...
-
Nowa piosenka w stylu "Tsunami" i Martina Garrixa.Witam! Piszę do Was w następującej sprawie - od jakiegoś czasu, w radiu krąży piosenka z ...
-
Im sitting on a beach ,trying to forgetWitam ostatnio w Makro słyszałem piosenkę ,która chodzi za mną cały dzień. Śpiewana jest ona ...
-
Jaki to utwór z tego filmu?[youtube.com]
-
Proszę o tytuły :)Dzień dobry, Ktoś wie co ta za muzyki z tych filmików: [youtube.com] [youtube.com]
-
Pomocy smutna piosenka facet na motorzeFacet na teledysku jedzie swoim motorem, robił zdjęcia jakimś osobom, piosenka raczej powolna. Jeśli to ...
-
Jaki jest tytuł pierwszej piosenki?[youtube.com] (jeśli znacie oryginalnego wykonawcę to też poproszę) :D
-
Teledysk gokartWitam, chodzi za mna ostatnio taki teledysk. Jest on wykonany poprzez kamerke go pro tak ...
-
Szukam piosenki!Poomóżcie, szukam piosenki. Znam teledysk. Otóż są dwie panie,jedna szatynka,druga blondynka, oraz dwóch panów. Akcja ...
-
Wie ktoś co to za piosenka?fragment w załączniku, z góry dzięki
-
Muzyka z filmu NaruciakaCo to za muzyka? [youtube.com]
-
Co to za muza z filmiku na Fb?[facebook.com]
-
Piosenka z refrenem AAA AAAWitam ,poszukuje piosenki spiewanej chyba przez dziewczyne. Glos jest fajnie zremixowany .Piosenka dosyc znana bo ...
-
modern talking????
-
Muzyka ze skrótu wyścigu F1Witam, spodobała mi się muzyka, która leci w tle podczas skrótu wyścigu F1 w Bahrajnie. ...
-
Rozpoznanie nutki z youtubePoszukuję tytułu tej muzyki :) [youtube.com]
-
Jamie Raven Grand Final Got TalentCzy ktoś jest w stanie zidentyfikować utwór rozpoczynający się w 22 sekundzie tego występu? [youtube.com] Byłabym bardzo ...
-
Remix Ellie GouldingKogo to remix?[www43.zippyshare.com]
-
Muzyka z możliwością tańczenia twerkówW trakcie twerków jest śpiewane ram pa ram pa ra ra ram pa ram pa ...
-
Zna ktos moze?Witam,keidys w rosyjskim programie slyszalem piosenke,ktorej za nic nie moge znalezc.Wiem ze spiewal ja mezczyzna,klip ...
-
Saturn myśl technologicznieczy ktoś poznaje tą piosenkę ?:) od 0.28 do konca :) [youtube.com]
-
Rosyjski popProszę o pomoc,kiedyś na RU.TV piosenkę,która śpiewała blondynka,ok.28 lat,w sukni.Tak wyglądał teledysk,przez połowę śpiewała sama,a ...