-
TytułCzy ktoś wie jaki na YT mają tytuł zaczynające się od 1:15 wrzaski na tym ...
-
asztrawebyla kiedys taka piosenka, teledysk wygladal mniej wiecej tak ze byl rzut z gory na ...
-
Siemanko, pomożecie? :)[youtube.com] Siema, szukam nutki 31:44 wie ktoś? :D Z góry dzięki
-
Piosenka z JuweBardzo chciałabym aby ktoś rozpoznał tą piosenkę, która została zremiksowana [youtube.com]
-
Co to za muzyka w 1:00Witam ! Otóż chciałbym się dowiedzieć co to za muzyka która zaczyna się w 1:00, ...
-
Intro Song ?[youtube.com] Link^^
-
Jak się nazywa ta piosenka?[youtube.com]
-
Muzyka z intra[youtube.com] Potrzebuje nazwy piosenki, która leci na początku. Dziękuje z góry. :)
-
kobitkakojarze ale nie wiem co to za tytul
-
Piosenka z muzycznego radia (jelenia góra)[przeklej.org] tutaj nagrałem część piosenki, jeżeli będzie ktoś tak miły proszę o tytuł.
-
napewno kojarzycieJaki tytuł?
-
muzyka klubowa coś z alvin i wiwiórkiSzukam piosenki,która leci często w klubach z tego co co wiem tytul zaczyna się na ...
-
piosenka z polo tvwitam szukam pewnej piosenki z polo tv (szalone lata 90.) nie znam tytułu ani wykonawcy, ale ...
-
ktoś, coś?[www42.zippyshare.com] Nagrywane co prawda suszarka do wlosow, ale...:)
-
Muzyka z intra filmiku na YTNutka od 0:00 do 0:18 [youtube.com]
-
disco poloChodzi mi o orginalna piosenkę na której wzorowal się veerdis- zagadka na początku jest melodia ...
-
piosenka klubowaPiosenka uslyszana w radiu open fm , sprawdzalam na wyszukiwaniu piosenek godzinowych i poprostu nie ...
-
coto za utwór na końcucoto za utwór na końcu?
-
coto za utwory??dwa ciekawe utwory
-
Muzyka z zwiastunu filmu "Apostoł"Witam! Szukam tytułu podkładu muzycznego: [youtube.com] :)
-
piosenka 3 osobowy zespółSzukam piosenki 3 osobowego zespołu ubranego na czarno. Dziewczyna idzie pod taką dziwą parasolką a ...
-
nowoczesna aranżacja muzyki klasycznejwitam, poszukuję teledysku do arii z opery albo operetki, ale wykonywanej w bardzo nowoczesnym stylu. ...
-
co to za piosenka?[www63.zippyshare.com]
-
Jaka to piosenka popularna teraz?nagrałam tu kawałek [drive.google.com]
-
Zna ktoś może ? :D[www76.zippyshare.com] nuta z 1h:2m :D