-
co to za utwór grany na fortepianie,?>jak komus sie uda odgadnac to ogromny szacunek,,zalezy mi na tym zeby sie dowiedziec co ...
-
Piosenka "czy robisz z nim to tak jak robiłaś ze mną"Kiedyś natknęłam się na youtube na taką piosenkę z gatunku rapu/hip-hopu/pseudorapu, na pewno mało znanego ...
-
co to za piosenka??[youtube.com] co to za piosenka ktora leci 9:20-9:33
-
co to za nutka??[www63.zippyshare.com]
-
Muzyka z klipu TKCrewWitam. Wie może ktoś, co to za utwór leci w tym linku: [youtube.com] Od około 0:43? Z ...
-
Piosenka o o o electroWitam, ostatnio na siłowni słyszałem kawałek z gatunku dance/electro refren był dosyć szybki i basowy, ...
-
Co to 4:20[youtube.com]
-
Piosenka hip hopowa, w której refren śpiewa kobietaKobieta ma troszeczkę podobny głos do Okupnik i o ile pamiętam śpiewa coś o "to ...
-
Piosenka gdzie jest tylko lalala lalalaChodzi mi po głowie i nie mogę znaleźć . Piosenka jest wolna , śpiewa ją ...
-
Co to za piosenka ?Witam serdecznie poszukuję pewnej piosenki kojarzy ktoś może ? :)
-
pare starych utworów techno/trance/hausemam kilka mało znanych utworów do rozpoznania z lat około 1999-2002
-
Piosenka metalcore/post hardcore, pamiętam teledyskChyba całkiem niedawno ktoś już pytał o podobną piosenkę, ale nie było żadnych odpowiedzi. Męczy ...
-
smutna piosenka cause i love you i love you i love youPoszukuję smutnej piosenki z refrenem (chyba) zaczynającym się od ,,cause i love you i love ...
-
Co to za piosenka z filmiku[youtube.com] chodzi mi o podkład w 0:31 sekundzie
-
Szukam tytułu nutkiWitam Szukam tytułu nutki wycietej z filmiku na YT,niestety wycinek jest dosc zaszumiony co utrudnia mi ...
-
Muzyka z filmikuPoszukuje piosenki z tego filmiku: [youtube.com] TrackID ani Shazam nie mogą sobie poradzić:((
-
Polsat SuperHit Festiwal 2015 - jaka melodia?Jaka to piosenka leci na koniec każdej z części tego programu? Leci ona gdy pojawiają się ...
-
Muzyka z intra (youtube)[youtube.com] Potrzebuję nazwę muzyki z intra tego filmu.
-
szukam starej nutySzukam starej nuty z vivy w refenie było spiewane ridemsion i jaka mzyka zna ktos ...
-
INTRO Z YOUTUBE[youtube.com] ZNA KTOŚ NUTKĘ Z INTRA 5 SEKUNDA Z GÓRY DZIĘKI:)
-
Pioenka/Muzyka bez słów.Trudne sprawa ponieważ w piosence nie ma słów. Pamietam clip z youtube. Piosenka była dosc ...
-
Surrealistyczny teledysk 2008-2014Szukam surrealistycznego teledysku z lat 2008-2014. Na końcu teledysku w szeregu tańczą policjanci, którzy zdejmują ...
-
Radio, przebój z lat 80'+Bry. Poszukuję tytułu utworu który słychać w tle [youtube.com] Polecam zwiększyć głośność aby go usłyszeć. Pozdr.
-
Na wspólnejCo to za piosenka w Na wspólnej odcieinek 2000? [player.pl] od 18:43 ? Dziękuję za pomoc
-
Piosenka z reklamy fantaOglądałam telewizję, aż tu nagle reklama fanty. Opowiadała o dwóch chłopakach, którzy serfowali po wodospadzie ...