-
Proszę pomoc w znalezieniu tytułu // DrumNBassjest to jakby liquid drum and bass, słychać męski głos mówiący "I want to tell ...
-
Piosenka z trąbką lub saksofonemPiosenka ta jest podobna do: Enur ft Natasja - Calabria Alex Gaudino - Destination Benny Benassi - ...
-
Dziewczyna jedzie małym autem i bawi się z kurą.Dziewczyna w małym aucie, jedzie na wycieczkę i bawi się w pewnym momencie z kurą. ...
-
DJ WAJS In The Mix[www13.zippyshare.com] potrzebuję utworów z tych minut: 01. 13:50 min 02. 40 min 03. 47:35 min będę wdzięczny :)
-
co to za piosenka?[www63.zippyshare.com]
-
Co to za piosenka? Electro, dużo razy słyszałem![youtube.com] Nutka z 4.25
-
Przedostatnia piosenka z serialu Strażacy odc. 9Ta piosenka leci podczas sceny z Bogusiem i jego szefem, leci też w momencie gdy ...
-
Szukam piosenki i znam tylko fabułę teledyskuSzukam nie starej piosenki jakiegoś zespołu, chyba indierockowego. W teledysku występują w głównych rolach 2 ...
-
co to za utwór?[youtube.com]
-
Muzyka z reklamy Polpharma[youtube.com]
-
Remix z filmiku yt (2:50)2:50 Co to za remix? [youtube.com]
-
jak sie nazywa piosenka z nowej reklamy Jogobelli ?spiewa duzo osob , i fajny taki mikrofon z winogron maja
-
utwór tranceWitam proszę o pomoc w rozpoznaniu tego utworu. Link poniżej. Pozdrawiam [www70.zippyshare.com]
-
Zna ktoś1 [www34.zippyshare.com] 2 [www34.zippyshare.com] 3 [www34.zippyshare.com] 4 [www34.zippyshare.com] 5 [www34.zippyshare.com] 6 [www34.zippyshare.com] 7 [www34.zippyshare.com] 8 [www34.zippyshare.com] 9 [www34.zippyshare.com] 10 [www34.zippyshare.com] 11 [www34.zippyshare.com]
-
piosenka lata 80-90?piosenka pop, kojarzy mi sie z wakacjami w ogole nie znam tekstu, a jak nuce ...
-
jaka to piosenka proszę o pomoc!piosenka zaczyna sie od 3 minuty na tym filmiku będe bardzo wdzięczny za każdą pomoc ...
-
Poszukuję piosenki po teledysku!!Poszukuję piosenki a wiem tylko że na jej teledysku kobieta i mężczyzna stali po dwóch ...
-
techno jakies[youtube.com] od 4;30 sie zacyzna bodajze
-
Piosenka, rap, o życiu chwiląHej! Słyszałam ostatnio pewną piosenkę, rap, gdzie w refrenie śpiewa dziewczyna. Tekst jest o tym, że ...
-
Jaki to film?Witam, kojarzy ktoś tytuł filmu, w którym z pisarką piszącą kryminały kontaktuje się mężczyzna, informujący ...
-
3 kobiety w aucie , rosyjkiTak jak w tytule, teledysk wygląda w ten sposób : jadą 3 dziewczyny-rosyjki w aucie ...
-
Piosenka na wejscie tymotyusza świątkamniej wiencej brzmiała tyn stary rop tyn stary down hahaha
-
Co to za nuta[youtube.com] znalazlem fajna skladanke na yt lecz nie moge znalezc tytulu pierwszej piosenki, shazam i track ...
-
teamnatural nutka z wyjazduNutka z youtuba z filmiku [youtube.com] 2:34 ten moment mnie interesuje :)
-
Nazwa końcowej piosenki?[youtube.com]