-
Jak nazywa się ta piosenka. ?[www28.zippyshare.com]
-
Tytuł piosenki Ważne!Jaka to muzyka w tle :( prosze o pomoc!!! [youtube.com]
-
Piosenka bodajże Sean Paula z bitem podobnym do......którejś z piosenek Dr. dre, nie jestem pewny, ale słyszałem to u szwagra w aucie ...
-
Motyw Gitary w utworze sobieskiego?Mam pytanie. Kojarzycie może z skąd jest ten motyw gitary w tym ([youtube.com] utworze MC ...
-
Dj scorpio set[soundcloud.com] kto pomoże i powie jak sie nazywa 1 kawałek po intro lub bedzie znał nazwe ...
-
Jak brzmi oryginał podkładu?Jak brzmi oryginał podkładu? [youtube.com] ??
-
Co to za piosenka?Wie ktoś moze jaki tytuł ma piosenka pojawiającą sie na samym początku teledysku Kendji ...
-
Liga Światowa 2015, piosenka z meczu POLSKA-USAMam wrażenie, że to jest bardzo znana nuta, a nijak nie mogę znaleźć tytułu, była ...
-
Tytuł piosenkiTak jak w temacie. Ktoś zna muzykę z tego filmiku? [youtube.com] Dziękuje z góry.
-
Tytuł piosenkiWitam. Co to za piosenki od 1:06 do 1:11 i od 1:12 do 1:17. [facebook.com]
-
Disco polo''nie zabieraj wspomnień tylko tyle mam'' - może ktoś z was zna tytuł i wykonawce ...
-
Utwór z krótkiego trailera.Witam. Poszukuję tytułu utworu z filmu poniżej: [youtube.com] Pozdrawiam :)
-
Coś dla odważnych poszukuję 30 tytułów z 1 filmikuWitam tak jak wyżej poszukuje tytułów z tego filmiku :) [video-arn2-1.xx.fbcdn.net]
-
rock'owa piosenka, taniec w mieszkaniuWitam, szukam teledysku, w którym jakiś chłopak puka do mieszkania i otwiera mu młoda dziewczyna, ...
-
Jaki to tytuł od 3:10 i od 6:40?Prośba o tytuły utworów od 3:10 i od 6:40 [youtube.com] Pozdrawiam
-
Szukam piosenki z programu EurosportuSzukam piosenki użytej w jednym z programów eurosportu. Link poniżej. [it.eurosport.yahoo.com]
-
Co to za kawałek?Witam. Szukam tego kawałka. Słyszałem go niedawno gdzieś w TV. To utworek z lat 80/90 ...
-
wolna, klimatyczna i nieco smutna piosenkaUsłyszałam ją rok temu, gdy klikałam w przypadkowe proponowane filmy na yt. Przesłuchałam ją raz ...
-
Witam szukam piosenki rock n rollowejWitam szukam piosenki rock n rollowej śpiewana przez chłopaka która leciała w radiu 1 lipca ...
-
Nuta z youtube'a - dokładny link i moment.[youtube.com] chodzi od 1:08 tyle ;) dzięki za pomoc
-
Muzyka z filmu youtube[youtube.com] . Potrzebuję piosenki z tego filmu która jest w 2:18
-
muzyka z 2012...Muzyka z 2012. Jak ludzie biegną do odpływającej arki cda.pl/video/83043a3 Od 1:53:40 do 1:54:10
-
Muzyka z radiaWitam. Słuchałem dzisiaj radia i leciała tam jakaś piosenka z tekstem: "Comarchos, comarchos" czy jakoś ...
-
Muzyka z filmiku[facebook.com] Witam, proszę o rozpoznanie tej nuty :) wiem, że to jest jakiś remix Arrival of ...
-
Piosenka z filmiku youtube swedishww2[youtube.com] Ta która rozpoczyna filmik