-
Nutka z filmiku link niżej[youtube.com]
-
Co to za utwór na początku filmiku do dźwięków światełCo to za utwór na początku filmiku do dźwięków świateł ? ?[youtube.com]
-
Piosenka z filmiku link niżejPojawia się na samym końcu :) [youtube.com]
-
Dubstep[youtube.com] Bardzo prosze o podanie mi tytulu muzyki z tego filmiku. Serdeczne dzieki !
-
Francuska piosenkaOstatnio w radiu w Belgii słyszałem francuską piosenkę jedyne co mi utkwiło w pamięci to ...
-
Co to za nutka.Witam, Może ktoś rozpoznaje co to za nutka leci w 9:15 [youtu.be] Ktoś na YT pytał ale brak ...
-
Podkład filmiku z YTPoszukuję piosenki z tego filmiku [youtube.com] Piosenka zaczyna się od 3:05.
-
co to za piosenka?[www73.zippyshare.com]
-
Co to za nutka w tle?[youtube.com]
-
Co to jest za Trap Remix?[youtube.com]
-
Jak nazywa się utwór w 03:15 minucie filmu?[youtube.com]
-
Piosenka z coca coli?z reklamy coca coli co to jest??
-
Jaka to nutka? Ktoś wie?[picosong.com]
-
Co to za Piosenka?Zaczyna się od 2:37 [youtube.com] :) Proszę o pomoc :)
-
Stary utwór klubowy (Przerywnik RMFMaxxx)Witam, poszukuję tytułu starego utworu klubowego. Szacuję, że utwór ma spokojnie kilka lat, bo pamiętam ...
-
Doo wop dub dub doo..Witam, szukam piosenki, w której znam słowa i melodię refrenu. Napiszę tak, jak bym to ...
-
Co to za melodia? Film dokumentalnyOd minuty 16:40 [youtu.be]
-
Prosze o rozpoznanie tej piosenki. Dziekuje :)Proszę o rozpoznanie tej piosenki z linku. Zna ktoś? To bardzo ważne...z gory serdecznie dziękuje! [youtu.be]
-
Muzyka z Watts na EurosporcieOstatnio natrafiłem na Eurosporcie na pewien ciekawy utwór i mam nadzieję że dzięki moim wskazówką ...
-
Pozytywna wakacyjna piosenkaWitam :) szukam piosenki, którą słyszałam wczoraj w Krakowie w sklepie New Yorker. Już kiedyś ...
-
Podpowie ktos, podkład z openair 2015Witam, czy ktoś zna utwór w tle?
-
-
prosze o tytuł piosenki z linku[youtu.be]
-
piosenka z trzema czarnoskórymi mężczyznami w aucieWitam, Poszukuję piosenki, gdzie trzech czarnoskórych piosenkarzy jedzie w samochodzie. W refrenie leci ,,aj łona fiile ...
-
Teledysk ślubny[vimeo.com] Ktoś rozpoznaje wykonawce i tytuł piosenki?