-
fast and furiousznacie tytuł nutki z 69 minuty i z 4 :50 ? [cda.pl]
-
Piosenka klubowa lata 90' 20' ktoś zna tytuł?Piosenka pochodzi z kasety z roku 2002. [youtu.be]
-
Jak sie nazywa muzyka w tle ?Jak sie nazywa muzyka w tle ? [youtube.com]
-
Co to za muzyka ? nie mogę sobie przypomnieć tytułu :/[youtube.com] Dokładnie 1:06
-
piosenka po angielskuSzukam piosenki, wykonywała ją kobieta, jest w języku angielskim, brzmi mniej więcej jak w dołączonym ...
-
Piosenka z ru.tvWitajcie:) Jakiś czas temu na kanale ru.tv (bądź innej rosyjskiej stacji muzycznej) pojawiała się piosenka ...
-
Piosenka z lat ok 2000-2002M=Mój pierwszy wątek brzmiał tak: Hej, kiedyś miałam taką płyte ''domową'' z podpisem ''hity 2002'', miedzy ...
-
Wszystkie nutki z tego filmikuProsze o podanie wszystkich tutułów utworów z tego filmiku : [youtube.com]
-
Dubstep nie znam tytułu mam fragment[www77.zippyshare.com] szukam tytułu tego dubstepu proszę o pomoc :)
-
teledysk amerykański, akcja na pace pick-up-a, gitaratwórczość podoban i w stylu Milky Chance, utwór smutny, solo gitarzysta, śpiewający, na pace zmieniają ...
-
piosenka kobieta po angielskuszukam piosenki, której słów nie pamietam( była po angielsku) zwrotka brzmiała troche jak rymowanka dla ...
-
Jaki tytuł tej piosenki?Jaki tytuł tej piosenki?
-
Tytuły piosenek w tym secie[youtube.com]
-
piosenka z vox fmWczoraj slyszalem miedzy 14-15 oraz miedzy 19-20.30 w Vox Fm piosenke a bardziej remix piosenki ...
-
Muzyczka z filmiky na YT (12 milionów odsłon)Czy zna ktoś może muzyczkę, która wchodzi w 1:26 ? [youtu.be]
-
serial hbo farrelWitam, szukam piosenki z krotkiego zwiastunu bodajze hbo serialu Detektyw z Collinem Farrelem, aktualnie mozna ...
-
Utwór z refrenem hmmmy mymy mmmySzukam utworu gdzie m@&%#n w refrenie śpiewa hmmmy mymymy. Utwór z ostatnich lat, bodajże 2 ...
-
Poszukuje beat-u z piosenki :)Proszę o Pomoc ,bądź jeśli ktoś potrafiłby sam zrobić taki beat nagrodzę a nawet go ...
-
Szukam kawałkaSzukam piosenki gdzie na teledysku występowały jakieś zombie i ludzie z nimi walczyli na pustyni ...
-
ktoś kojarzy tytuł nutki?[youtube.com] ktoś rozpoznaje? z góry bardzo dziękuję
-
Co to za piosenka z Diplo-revolution remixwww.youtube.com/watch?v=fHYA3x9p1hk Jaka piosenkarka śpiewa? z góry dziękuję.
-
Szukam piosenki o zdradzieposzukuję piosenki gdzie mężczyzna wyjeżdża (najprawdopobniej na wojne ale nie pamietam) i po powrocie zastaje ...
-
przetłumaczenie kawałka Mr. Belt &Wezol Finallywitam nie mogę znaleźć tekstu, czy może ktoś mniej wiecej napisać o czym mowa w ...
-
Kawałek ze sklepu Bershka słowo "stronger"witam, dziś wpadłam na chwilę do bershki i lecial juz niezły kawałek zapamietalam jedno zdanie ...
-
Wie ktoś co to za remix?[youtube.com] remix od początku aż do 0:13 - jaki ma tytuł?