-
Czy ktoś może zna nazwę tego utworu?Witam. Czy ktoś może zna nazwę utworu który leci od 0:33 do 1:06? Nie mogę ...
-
Hare hare kumChodzi za mną piosenka, gdzie śpiewa chór coś w stylu hare hare kum eaaa hare ...
-
Teledysk -facetem w okularach ucieka przed psemWitam, szukam tytułu piosenki do teledysku, w którym mężczyzna w okularach w parku poznaje piękna dziewczynę, ...
-
Wypadek samochodowy, rodzinaCześć wszystkim, poszukuję pewnej piosenki, którą swego czasu znalazłam przypadkiem na YT, a niestety ją ...
-
Electro z filmiku na youtubeCześć! Pomóżcie mi dorwać tytuł tej pisoenki :D [youtube.com]
-
facebook musikPoproszę o tytuł tej piosenki co jest w tle :D [facebook.com]
-
Piosenka z filmiku King Bach'a[instagram.com] Wie ktoś jak nazywa się piosenka użyta w filmiku ?
-
SZUKAM TYTUŁ PIOSENKIWitam, potrzebuje pomocy w rozpoznaniu piosenki. Wiem wszystko jak ona leci itd ale nie moge ...
-
Prosił bym o pomoc w odszukaniu utworu z trathlionu[youtube.com] Witam serdecznie , Prosił bym o odszukanie mi utworu z powyższego linku zaczynającego się od " ...
-
PIOSENKA Z PROGRAMU 4FUN TVSzukam piosenki, którą śpiewała młoda kobieta w blond włosach do ramion (loki). Miała silny głos. ...
-
piosenka z eska tv lub 4funPoszukuje piosenki troche w stylu rockowym zmieszanym z Sheppard - Geronimo . W teledysku jest ...
-
rmf maxxx - szukam pioseek!!!Ktoś zna wykonawców i tytuły tych piosenek ?
-
Spiż Katowice 11.07.2015Czy zna kto tytuły tych dwóch kawałków ? Leciały ostatnio 11-tego w Spiżu w Katowicach ...
-
Co to za muzyka w 1:48?Bardzo proszę o podanie tytułu tego kawałka [youtube.com]
-
RatunkuMuzyka z intra proszę o pomoc [youtube.com]
-
co to za piosenka?[www73.zippyshare.com]
-
Co to za nutka?[youtube.com] Zaczyna się w 0:24
-
Piosenka z melodyjką jak z auta z lodamiNa esce leci od jakiegoś czasu piosenka w zwrotkach rap a początek z melodią stąd ...
-
szukam piosenki z rmf maxxxszukam muzyki z radia rmf maxxx z dnia 03.07.2015 z godziny około 9.50, refren piosenki ...
-
eska - radiowitam dzis w samochodzie leciala jakas piosenka w stylu reggae na esce. Pierwszy raz ja slyszalem ...
-
Co to za utwór w 23:05?[youtube.com]
-
Piosenka z radiaOstatnio w radiu usłyszałam piosenkę chyba francuską z tego roku chyba ze słowami ,, ma ...
-
Co to za nuty?Jaka nazwa tej nuty?: [youtube.com] + jak się nazwywa muza nwm czy ktoś rozpozna po teledysku tam śpiewa ...
-
jaka nuta na filmiku 2x[youtube.com] [youtube.com]
-
Bit z filmiku na YTWitam. Poszukuję utworu wykorzystanego w tym filmiku [youtube.com]