-
nuta z intro[youtube.com] jaka to nuta do 0:15s ?
-
piosenka ze słowami: do you wanna dance...chodzi mi po głowie piosenka sprzed kilku lat i dodam ze śpiewa ją kobieta moze ktoś ...
-
Czy wie ktos co to za muzyczka w tle? Z gory dzieki :)/watch?v=YNocG0mRZs0 chodzi o muzyke ktora leci w tle gry wypowiada sie ten gosciu :]
-
szukam tytulu i wykonawcy zman tylko teledysk. To imprszukam tytulu i wykonawcy zman tylko teledysk. To imprezujacy ludzik miedzy laskami na koniec gosciu budzi ...
-
muzyka z filmikuSiemka, czy mógłby ktoś powiedzieć jakie są tytuły piosenek użytych w tym filmiku? Bardzo ich ...
-
House of Cards S3 Ep12 19.51Hej potrzebuję nuty z [putlocker.is] House of cards sezon 3 epizod 12 Zaczyna się dokładnie w 19.51 ...
-
Jeleniejaja - piosenka z filmikuWitajcie, jak się dokładnie nazywa piosenka, która leci od 1:09? Wiem, że z Dragon Balla, ...
-
jak nazywa sie nuta z intra ta na początku :d[youtube.com]
-
piosenka Eska TV chyba rosyjsko-języczna opis teledyskMam nadzieję, że sprawa nie będzie zbyt skomplikowana. Wczoraj widziałem na Eska TV teledysk - zdaje ...
-
Piosenka sprzed paru lat, po angielskuSłuchałam jej może rok czy dwa lata temu. Jedyne co z niej pamiętam to że ...
-
Witam, poszukuję piosenki o takim refreniewhen you're having that night when everything goes just fine when you feeling good iside bądź insane you ...
-
Co to za Piosenka??[youtube.com] co to za piosenka 46:01-49:17
-
Proszę o pomoc!Poszukuję piosenki z trailera z filmu "Suicide Squad" Chodzi konkretnie o tą piosenkę którą śpiewa ...
-
Jak nazywa się muzyka z tego filmiku?[youtube.com]
-
Piosenka z filmiku na ytCześć, szukam piosenki z tego filmiku [youtube.com] Z góry dziękuję za pomoc. :)
-
Ktoś zna te 4 kawałki?Cztery piosenki do rozpoznania:)
-
Podkład muzycznyWitam, poszukuję nazwy utworu z dołączonego przeze mnie fragmentu audiobooka. Chodzi o krótki kawałek podkładu, ...
-
Kawałki z sobotniej imprezyWitam, co to za kawałek w 19:20 poniższego seta? [seciki.pl]
-
Potrzebuje pomocy, znacie może tytuł tej piosenki ?[youtu.be] Z góry dziękuje za pomoc :)
-
Przerywnik RMF maxxx 10-05-2015 koło 17:55Witam Szukam pewnej piosenki chyba już od dobrych 5 lat... Dodam że w radiu chyba ...
-
Angielska piosenka chyba z końca lat 90Siemka, potrzebuje piosenki i jedynie z teledysku pamiętam co tam było. Chłopak który budował drewniany ...
-
Szukam Włoskiej piosenki discoWitam. Szukam prawdopodobnie włoskiej piosenki. śpiewa ją mężczyzna. kawałek tekstu brzmi; amo di me! uno ...
-
Muzyka z filmu Najemnicy (1994)Muzyka zaczyna się od 11:30
-
Jak nazywa się ten remix ?Szukam remixa lub utworu który zaczyna się mniej więcej tak: Sam boy tiu tiu tiu ...
-
PiosenkaPiosenka ma ok. 8-10 lat. Na początku słychać jakby cymbałki. W refrenie jest coś jakby ...