-
piosenka z lat 80/90Witam, mam nadzieję, że ktoś jest w stanie mi pomóc. Chodzi mi o piosenkę, w ...
-
Freaky Boys - co to za piosenka?Witam :) Czy ktoś wie, jak nazywa się utwór disco-polo, śpiewany przez Freaky-Boys tutaj: [youtube.com] Pozdrawiam :)
-
Co to za utwór?Obecnie na VIVA Polska między utworami proponują na weekend elektroniczny set klimat i właśnie jak ...
-
Czyje to wykonanie?[youtube.com]
-
tyryryryryszukam piosenki o bardzo charakterystycznym bicie. Nie pamietam niestety słów z utworu. Bit coś właśnie ...
-
House music - męski volcalgatunek Vocal House Słowa: This Party di-ra-pam-pam-para ...
-
Experience out if spaceSzukam piosenki, w której w pewnym momencie śpiewa chyba kobieta, dość spokojnie zdanie, które wydaje ...
-
co to za piosenka?[www73.zippyshare.com]
-
Co to za nuta?[youtube.com] Chodzi o nute trwającą od 0.01 do 0.20
-
co to za disco polo?[www73.zippyshare.com]
-
-
Co to za muzyka w intrze?Pierwsze 10 sekund [youtube.com]
-
Jaka jest nazwa piosenki lecącej w tle filmu?Jaka jest nazwa piosenki z tego filmiku na YT zaczynająca się od 5:48? [youtube.com]
-
Piosenka z tego flasha.[pown.it]
-
Banshee - Co to za piosenka? Cukrofobia 3[youtube.com] - Piosenka zaczyna się od 1:00, a następnie kolejny jej kawałek jest w 1:40. ...
-
Basowy bit z tekstem "you see it"Cześć, Usłyszane w sklepie z jakimiś szałowymi ciuchami. Gruby, monotonny bas, sama basowa stopa i w ...
-
Prosze o tytuł muzyki dosyć znana ale ja jej nie znamProsze o tytuł muzyki fragment 5:05-5:35 [youtube.com]
-
Prodigy 19 minWitam co to za nuta w 19 min [youtube.com]
-
Jak sie nazywa ta piosenka?Czesc zna ktos tytuł tej piosenki? [youtube.com]
-
piosenka z Eskisa w niej slowa demons (tak przynajmniej uslyszalem ) w refrenie jest takie: uooou uuuo ...
-
Planeta FM Porządne Dziewczyny 17.07.15Telefon nie rozpoznaje utwór z Planety fm z 17.07.15 Porządne Dziewczyny
-
Utwór instrumentalnyProszę o podpowiedź co to za utwór,może być w innym wykonaniu.[youtu.be]
-
Co to za piosenka ?[youtu.be]
-
Stary kawałek disco "na warszawskiej ochocie"R.czwórkaWitam 17 lipca w radiu na czwórce około 22:45 leciał utwór dość szybki skoczny podkład.Na ...