-
Piosenka z trzeciego odcinka Cukrofobii Banshee[youtube.com] Piosenka zaczyna się od 1:00, a następnie kolejny jej kawałek jest w 1:40. Zna ktoś ...
-
piosenka brzmi mi na niemiecki ktoś pomoże ?[youtube.com] zaczyna się od ok. 0:15
-
jaka to nuta od 5 :50od 5:50 [youtube.com]
-
Piosenka, Facet śpiewaUsłyszałam tą piosenkę na kręglach i szukałam jej po internecie, ale nic to nie dało ...
-
Piosenka z Triumf miłościJak nazywa się piosenka z seriaLU TRIUMF MIŁOŚĆI ta gdy jest pokazywana Naty i ...
-
Nieznana melodia[youtube.com]
-
Ustalenie tytułuJak nosi tytuł utworu lady gagi gdzie teledysk odgrywa sie na pustyni i sa ...
-
Co to za piosenka, Hvn Zielona Góra[www19.zippyshare.com]
-
co to za nuta rytmiczna...?Szukam rytmicznej nuty w refenie jakis facet spiewał ,,this time " i tak troche przeciagał ...
-
Utowru z programu o budowie Spitfire'aSzukam nazwy utworu z tego programu >> [youtu.be] Dokładnie chodzi o fragment który zaczyna się mniej ...
-
Chyba dość znana nutka6:41 ktoś zna? Ten wokal coś mi mówi ale nie moge sobie przypomnieć. [youtube.com]
-
Pewna nuta z filmu dla dorosłych, słaba jakość.Oglądając pewien film dla dorosłych, zaintrygował mnie kawałek w tle, niestety jest w bardzo słabej ...
-
Set albo Piosenka z filmiku na youtube :)[youtube.com] Bardzo prosze o podanie nazwy setu (dla tych co nie wiedza np. jak w ...
-
Muzyka z serialu świat według kiepskichCo to za utwór z odcinka "Oda do młodości" który słychać w tle?
-
Techno/House - Co to za tytuł?[youtube.com]
-
Klubowy Kawałek Ze SkrzypcamiWitam ! ;) Szukam klubowego bądź house'owego kawałka, w którym główny motyw tworzą zgrabne skrzypce. Prawdopodobnie nikt ...
-
Starsza piosenka coś w stylu countryWitajcie, przypomnialem sobie ostatnio piosenkę trochę starszą, w refrenie bylo powtórzone 3 razy jedno słowo, ...
-
Radio Hit Włocławek Wykonawca ciebie jedną tylko mamSzukam Wykonawcy Którego można usłyszeć w Radiu Hit Śpiewa on piosenki "Emilio tyś moje dziecie" ...
-
Piosenka Z Reklamy Filmu "Cztery Wesela I Pogrzeb" Na TVNJak nazywa sie ta piosenka z reklamy na tvn co reklamują ze bedzie film 4 ...
-
Piosenka z reklamy SchwepperesSzukam poosenki z reklamy napoju Schwepperes dla twórców. Z góry dzięki za pomoc ;)
-
Opis teledysku, nie znam tytułu.W teledysku było coś takiego: Był taki arab na wielbłądzie i on się śmiał muhahahaha, miał ...
-
Piosenka w tle ramówki rmf maxx audycji Lato na MAXXXaszukam piosenki, ktora leci w tle ramowki rmf maxx audycji Lato na MAXXXa. Piosenkia energiczna, ...
-
Szukam muzyki z jednego z filmików Adbustera[youtube.com] muzyka od 1:02. Wiem krótki fragment ale kumpel jest bardzo zdesperowany żeby znaleźć tytuł. ...
-
Witam, co to za nutka od 7.40[youtube.com]
-
piosenkapiosenka zaczynająca sie 20:50 w tym filmie [cda.pl]