-
Poszukuję utworu który pojawia się w filmach na youtuePoszukuję nazwy utworu który pojawia się w filmach na youtube, niestety nigdzie gdzie go zasłyszałem ...
-
Szukam kilku piosenek z Radia.Witam, Nagrałam kilka piosenek z radia, jeżeli ktoś wie co to za wykonawca, będę wdzieczna za ...
-
Szybko, sprawnie :)Szukam tytułu piosenki z filmiku: [img.myepicwall.com] Oraz z amatorskiego nagrania: [www6.zippyshare.com] Dziękuję z góry. :)
-
Co to za utwory?Witam, Poszukuję nazw tych utworów. 1. [www81.zippyshare.com] 2. [www81.zippyshare.com]
-
Szukam piosenki z filmuku na YTLink do filmiku [youtu.be] Muzyka zaczyna się od 6:55. Wydaje mi się, że ją znam, ...
-
Piosenka (jingiel, przerywnik) rmf maxxxWitam, poszukuje przerywnika z radia rmf maxxx, przerywnik jest od nie dawna śpiewa jakaś dziewczyna ...
-
Co to za piosenka z radiaLeciała na esce/zet/maxxx Piosenka brzmi mniej więcej What do you love na na na ...
-
Co to za piosenka? Spiewa laska, dosyc swiezy utwór.[soundcloud.com]
-
szary teledysk, amor, kłótniaPoszukuje tytułu piosenki, która męczy mnie od bardzo dawna. Kojarzą tylko tyle, że teledysk utrzymany ...
-
Poszukuje piosenki z radiaSzukam piosenki z radia, takie techno muzyka elektroniczna potem w refrenie było takie brzmienie jak ...
-
Muzyka z klipu AC MilanCzy orientuje się ktoś co to za muzyka w tle klipu leci? Bardzo dziękuję za ...
-
Początek filmu - Pianino, da radę rozpoznać ?[youtube.com] Proszę o pomoc z rozpoznaniem utworu na początku filmu, chodzi o to cudne pianino
-
Rytmiczna muzykaPrzeglądałem ostatnio intra takie na youtube, i nagle napotkałem to (tego czego poszukuje znajduje się ...
-
Piosenka z vine'a :3Wie ktoś może jak się nazywa ta nutka od 00:10 [youtube.com] w tym filmiku? :3
-
Piosenka znana (stara)Trudno mi powiedzieć ,ale chociaż napisze mniej wiecej jak pamietam bardzo znana była i puszczana ...
-
Piosenka/ Znam tylko teledyskMógłby mi ktoś podać tytuł piosenki w której po różnych zacisznych miejscach jeździ dziadek na ...
-
coto za muzyka w 2.06 pilne[youtu.be]
-
Francuska piosenka (teledysk w restauracji)Witam, szukam piosenki, która była grana ok 12 lat temu. Jest to francuska piosenka wykonywana ...
-
Jak nazywa się piosenka z filmiku Ajgora Ignacego?Od 3:12 do 3:19 [youtube.com]
-
Szukam kilku piosenek z Radia.Witam, Nagrałam kilka piosenek z radia, jeżeli ktoś wie co to za wykonawca, będę wdzieczna za ...
-
Piosenka z radia Open.FMWitam, jakies 3,4 godziny temu w radiu Open.FM w stacji "Hip Hop stacja" leciała nuta ...
-
co to za piosenka ?[youtube.com] piosenka o ktora mi chodzi jest od 2;22-2;30 prosze o szybka odp
-
Znana muzykaSiemanko. Potrzebuję nazwy pierwszego utworu co leci w tym filmiku [youtube.com] Pozdrawiam
-
Proszę o odpowiedź...Witam. Chciałbym zapytać o jeden utwór z lat '96-'97 polski dance. Pamiętam że to nagranie ...
-
muzyka z klipuSzukam klipu i piosenki gdzie ksiądz imprezuje cała noc a potem rano budzać sie w ...