-
Klubowa piosenka chyba niemieckaSłyszałem tą piosenkę w bułgarskim klubie, chyba niemiecka bo tańczyły i swietnie sie bawiły przy ...
-
TeledyskChodzi mi o piosenkę, w której teledysk był tak jakby przedzielony na dwie części. Z ...
-
Teledysk ze spadającymi kulami ogniaOstatnio jakiś polski kawałek widziałem gdzieś na jakiejś muzycznej tv - pamiętam że na teledysku ...
-
Co to nuta ?? :DPotrzebuje ta nutę ona jest zmiksowana z Avicii - The Nights Z gory dzieki :) ...
-
Bitwa na Głosy-Dorota L.[youtube.com] 4:52-prosze o nazwe.
-
Utwór z Władcy Pierścieni Drużyny PierścieniaWitam. Szukam tytułu jednego z utworów z Władcy Pierścieni Drużyny Pierścienia. Interesuje mnie muzyka który ...
-
Hip-Hop/Niezależna/Nie wiem jak opisać ;-;Dam link do muyzki w skrócie - [youtube.com]
-
Piosenka disco polo, imiona kobietWitam. Wpadła mi w ucho piosenka, jednak nie mogę jej znaleźć. Prawdopodobnie to nowość z ...
-
Hardstyle z youtubePoszukuję tej piosenki! [oxygenium1995.wrzuta.pl]
-
Parov Stelar - co to za piosenka?[youtube.com] w 15 minucie leci piosenka.. czy ktoś wie jaki jest jej tytuł?
-
Co to za rockowy kawałek?Nie wiem, jak to w ogóle opisać... Poszukuję BARDZO znanego rockowego kawałka, gdzie chyba na ...
-
Muzyka z filmikuZ linku fb, z góry dzięki :) [facebook.com]
-
Muzyka z filmiku na yt[youtube.com] Zaczyna się w 1:33. Pamiętam kiedyś że program "tunatic" mi ją łapał, ale na nowym ...
-
Piosenka z karabinem maszynowym w introSiemka, szukam piosenki z drugiej połowy lat 80-tych. Pamiętam że zaczynała się od gwizdania jakiegoś wojskowego ...
-
piosenka z lat70 z telefonem na początkuszukam piosenki z lat70tych w której na początku dzwoni telefon ,On odbiera,coś mówi,Ona w tym ...
-
Piosenka z teledyskiem na pustyni!!!Teledysk do piosenki rozgrywa się (jeżeli się nie mylę) na jakiejś pustyni. Są tam muzułmanie ...
-
Piosenka z programu Kuba WojewódzkiWitam , bardzo chciałbym się dowiedzieć , jaki jest tytuł piosenki z [player.pl] od 17:49 ...
-
Piosenka z telewizji/radiaW teledysku piosenki są dzieci a piosenka jest spokojna i przyjemna dla ucha , ostatnio ...
-
Piosenka z dyskoteki - proszę o pomoc z tytułem.[facebook.com]
-
Stara muzyka z chórem w teledyskuWitam, poszukuję muzyki którą słyszałem wiele lat temu (możliwe nawet że aż 10-15 lat temu). Trochę pamiętam ...
-
Muzyka Z Medicopter 117[youtube.com] W tym linku , w minucie 8:00 leci taka wolna piosenka. Czy ktoś wie ...
-
Tytuł Kawałka DOPE D.O.DWitam, szukam tytułu kawałka grupy Dope D.O.D z tego filmiku. [youtu.be] Leci od 01:44 do 02:05 Liczę na ...
-
Tytul piosenki !!!!![youtube.com]
-
Angielska( moze innojezyczna) Piosenka-TrapNa poczatku sa bębny a potem koles mówi : ( ze słuchu) Elote yo give ...
-
Popularny elektroniczny kawałek.Witam. W tle leciał sobie stream z tomorrowland i nagle usłyszałem pewien fajny bit. Brzmiał ...