-
Polska piosenkaWitam, słyszałem dzisiaj w Radiu Centrum (Kalisz) taki dżingiel z kilkoma polskimi piosenkami i jedna ...
-
Proszę o pomoc w rozpoznaniu dwóch utworówWitajcie, Chciałbym, żebyście mi pomogli w odszukaniu dwóch utworów. Oba usłyszałem w radiu, ale ponadto ...
-
Sample 'I need you"Hej, poszukuję utworu rnb/ hip hop, sample wykorzystany powtarzające się "I need you". Ktoś coś?:)
-
dziwne technoTroche przerażający motyw usłyszany i nagrany bodajże z eski nord
-
stare discoCos nagrane na kasete dawno temu
-
Fragment z seta Hazela z klubu Seven Legnica 25.07.15Znacie może tytuł nutki od 4.48 ? Był bym bardzo wdzięczny :D daje link gdzie można ...
-
HISZPANSKA PIOSENKA TECHNOUsłyszałam ją w secie "Techno 2012 Hands UpBest of 201190 Min Mega RemixMix" około minuty ...
-
Abstrachuje tutyl romantycznej piosenki z 4:44Jak nazywa sie piosenka z 4:44 [youtube.com]
-
takie stare elektroniczne 2usłyszane 18 lat temu w el-muzyka w Trojce
-
takie stare elektroniczneTo sie chyba nazywa "Marsz białych i czerwonych ciałek" usłyszane 18 lat temu w el-muzyksa ...
-
motyw horrorowyTo było puszczone w radi0 23 lata temu, w audycji "Drewutnia drwala Drągala" radia Ar-Net
-
co to za piosenka na początku filmu[youtube.com]
-
elektronika z radiaCos kiedys przegrane z trojmiejskiego radia Ar net
-
-
Stara francuska piosenkaWitam Poszukuję tytułu (najprawdopodobniej) starej francuskiej piosenki, śpiewanej przez mężczyznę, piosenkarz śpiewa (melorecytuję) niskim spokojnym głosem, ...
-
trance 90dziwny kawałek z elementami etnicznymi
-
transowy kawałek z lat 90Mam to nagrane z radia RMF fm około 1996, zamieszczenie na YT nic nie dało
-
Muzyka z serialu Nad rozlewiskiem - FortepianWitam. Pod koniec 7 odcinka serialu Nad rozlewiskiem kiedy Baśka i Tomasz rozmawiają leci w ...
-
piosenka w języku rosyjskim chłodna tequilatak jak w tytyle, główne słowa które pamiętam to 'jak chłodna tequila', piosenka jest po ...
-
Piosenka z nagrania weselnegoWitam, Poszukuję piosenki z nagrania weselnego. Poszukiwana pilnie^^ Dzięki wielkie za pomoc!
-
Muzyka bitewna?[youtube.com] Co to za muzyka z tego filmiku?
-
co to za utwórco to za muzka z tego filmiku [video-fra3-1.xx.fbcdn.net]
-
MUZYKA W TLE FILMU[youtube.com] PROSZĘ O TYTUŁ! NIKT NIE ZNA?
-
Piosenka z reklamy na 25-lecie Radia ZETTak jak w temacie - jak ta piosenka się nazywa? ;) Z góry dziękuję
-
Piosenka ze stacji "Steampunk" w radiu animeZna ktoś tytuł tej piosenki? Chciałabym ją całą sobie przesłuchać a nie mogę nigdzie jej ...