-
Co to za nuta?[youtube.com] od 1.30 Wiem to jest remix, ale mi chodzi właśnie od 1.30 jak to jest ...
-
Witajcie, potrzebuję waszej wiedzyKojarzy ktoś tą początkową nutkę z "Blood-C" ? [anime-odcinki.pl]
-
piosenka z anime"vk.com/video250023721_170333218?hd=0&t=1s" leci w pierwszych 10 sekundach proszę o pomoc :)
-
nutka z setu dj krisa sunrise 2015[www48.zippyshare.com] 1:20:45
-
Sunrise 2015 piosenka z nagraniaWitam, wie ktoś co to za utwór który leci jako drugi? ;) [instagram.com]
-
Tytuł piosenki gdzie dziewczyna tańczy z murzynamiJak nazywa się piosenka gdzie młoda blondynka, białoskóra, w spodenkach z wysokim stanem tańczy z ...
-
początek filmiku - co to za nutka?[youtube.com]
-
Co to za nutka od 3.00 ?[youtube.com]
-
Piosenka z Transformers 4Od 2:31:38 kinoman.tv/film/transformers-wiek-zaglady-1-5-8-1
-
Rock / Metal ? Super piosenkaWitam, mam tutaj kawalek pobrany z filmiku na fb, ale nie moge znalezc tytulu tego ...
-
Jaka nazwa nuty?[youtube.com]
-
Szukam zespołu, tytułu!!Szukam nazwy zespołu, prawdopodobnie jakieś bałkańskie coś, było sobie chyba dwóch mężczyzn, tak na czarno ...
-
Co to za utwór?Fragment nagrania w załączniku.
-
teledysk rockowy/metalowy, animowany. z vivy plus.Witam, oglądał ktoś program rockowy 'alternativi' na vivie plus? Był tam teledysk animowany przedstawiający patologiczną ...
-
Co to za nutka ?[youtube.com]
-
Piosenka z Vinów - Vine.co[vine.co] Piosenka z tego filmiku? Dzięki wielkie D:
-
Poszukuję utworu Dubstep/Rap.Pracuję w outlet'cie i spodobała mi się pewna piosenka. Zaczynała się jak jakieś elektro, później ...
-
piosenka podobna do Terra Titanicszukam piosenki, która ma bardzo podobną linię melodyczną do refrenu piosenki "Terra Titanic"
-
Piosenka z białą kanapą w teledyskuNie mogę przypomnieć sobie tytułu piosenki, w teledysku której śpiewała kobieta i mężczyzna i siedzieli ...
-
Co to za piosenka z filmikuwitam serdecznie strasznie mnie dreczy co to za utwór, jest bardzo znany ale nie moge ...
-
Cześć,od 2004 szukam pewnego utworu Reggae...Jest to utwor ktory zawiera wstawki zapozyczone z utworu niejakiego U-Roya . Wychwytywane frazy to ...
-
Piosenka z gwizdaniemPamiętam tylko, że w refrenie jego utworu pojawia się gwizdanie. Już nie wiem, gdzie mam ...
-
Zabawna nuta ;DWitam, Poszukuję melodyjki z tego filmiku, a właściwie jej autora oraz tytuł :D [youtube.com]
-
SUNRISE set Don Diablo zna ktoś?[youtube.com]
-
co to za kawałki "sportowy" z motywu CrossfitWitam jak w pytaniu + video. [youtube.com] 02:16 się zaczyna 25:22 tutaj drugi PŁACĘ JAK ZA PREZYDENTA!!! pozdrawiam serdecznie !