-
Muzyka z intra HogatyWitam szukam nazwy utworu z tego intra [youtube.com]
-
Co to za muzyka ? Najprawdopodobniej wykonawcą 2pac.Link do filmiku z piosenką: [youtube.com]
-
Czy to samba czy sambinha czy to samba czy dziewczynaPamiętam tylko ten fragment piosenki, to raczej staroć, czy ktoś jakiś cudem wie o jaką ...
-
Czy ktoś rozpozna nazwy 3 utworów w tle tego filmu?[youtube.com] tytuł środkowego utworu jest podany. Może ktoś rozpozna pierwszy i ostatni? Dziękuję za pomoc!
-
rozpoznajemyWitam, zna ktoś utwór który leci od 1:07 w tym filmiku? czarna muza??? bede wdzieczny [youtube.com]
-
Piosenka z reklamy zapowiadanych filmów na tvn.Witam, zna ktoś tytuł piosenki z reklamowanych filmów na tvn? Muzyka z zapowiadanych filmów leciała ...
-
Riki Tiki zagraniczneWitam, Poszukuję takiej dość zabawnej piosenki. Śpiewa ją kobieta i w refrenie leci coś takiego ,, ...
-
Utwór a 2 różne teksty?Witam Mam dosyć nietypowe pytanie [youtube.com] 1:26-2:16 Niby TrackID pokazuje że to ten utwór [redmp3.me] tylko że tu i ...
-
Podkład z filmikuWitam, zna ktoś tę muzykę w tle ? [youtube.com]
-
Muzyka z filmiku na YoutubeWitam! Prosiłbym o pomoc w znalezieniu tytułu utworu z tego filmiku na Youtube: [youtube.com] Chodzi o przedział ...
-
piosenka z intraWitam czy rozpoznaje ktoś może piosenkę z intra? [youtu.be]
-
Utwór bardziej klasyczny z intro.Muzyka klasyczna? [youtube.com] 0;00-0:36
-
nazwa nutek[kolorowe95.wrzuta.pl] [kolorowe95.wrzuta.pl] [kolorowe95.wrzuta.pl] [kolorowe95.wrzuta.pl]
-
Co to za utwór? Prawdopodobnie ze starego filmu[w186.wrzuta.pl]
-
Dubstep/Trap z reklamy Spotify PremiumDo użytkowników spotify free: Czy zna ktoś tytuł Dubstepu/Trapu z reklamy Spotify Premium w Spotify? Zaczyna się ...
-
Jak może nazywać się tytuł tego kawałka :DBędę wdzięczny za odpowiedź, z czego i jak brzmi nazwa tego utworku :D Znalezione gdzieś ...
-
hułoołoo Dance on the floor/door spiewa ja dziewczynaspiewa ja dziewczyna w ref. jest hułoło dance on the floor/door. i nie to ...
-
piosenka Joe Dassin z Rodowicz. Szukam oryginaluWitam, szukam oryginalu nazwy tego utworu po francusku [google.pl]
-
Co to za kawałek w tle???????????[youtube.com]
-
Poszukuję kawałka z vivy.Poszukuję kawałka w którym są słowa (dokładnej pisowni nie zdążyłem wychwycić wybaczcie) kamał, kamał ije ...
-
fajna nuta[youtube.com] 1;-0luZ8 zaczyna się od 1;50 proszę o pomoc w rozpoznaniu
-
Nazwa Piosenki 0:15 do 0:25[youtube.com]
-
szukam utworujest taki utwór... orkiestra i chór... troche straszny klimat na poczatku i na koncu ...
-
coto za muzyka od 0.1 do 0.18[youtube.com]
-
Black Magic Woman coverWitam, ostatnio słyszałam wersję znanego utworu Carlosa Santana "Black Magic Woman". Cover wykonywany był przez ...