-
Starszy(?) utwórzałącznik mp3
-
Muzyka z filmiku (YT) , 4:00 minuta.[youtube.com] - 4:00 minuta. Będę wdzięczny ;)
-
Dance`owy utwór "You like my treasure"Cześć, ostatnio słyszałem dance'owo-house owy utwór, niestety Shazam nie rozpoznał utworu. Utwór słyszałem w klubie ...
-
Reklama Dove Men+CareZna ktoś tytuł piosenki z tej reklamy ?? [youtube.com]
-
Co to za nuta?[youtube.com]
-
Piosenka latino (?) klubowaWitam. Byłem ostatnio w klubie i leciała bardzo fajna nutka. Śpiewała kobieta i refren był ...
-
We! Are!... i co dalej?Cześć, szukam utworu który ma w refrenie słowa: We! Are! - dalej nie pamiętam ;P ...
-
witam co to za nutka wiem że to Arash ?[youtube.com]
-
piosenka ze słowem paradise w tekścieSzukam piosenki, w której użyto słowa "paradise". Obstawiam, że piosenka pochodzi z lat 80 lub ...
-
Kojarzy ktoś?Wpadła mi w ucho ostatnio(wydaje mi się) dość popularna piosenka... nie przedłużając fragmenty które pamiętam ...
-
Poszukuje piosenki z wcześniejszych latWitam poszukuje od 2 tygodni piosenki którą ciągle nucę. Leciała ona w radiu w sklepie ...
-
PapapapaNie mam pojęcia co to za piosenka, obiła mi się o uszy i od razu ...
-
piosenkico to za utwory?
-
nuta[speedy.sh] 1 nuta i 2 [speedy.sh] jak te nuty sie nazywaja?
-
Pitbull nowa piosenka leci na rm-fm i eska Jaki tytuł?Witam ostatnio często w radiu słysze Najprawdopodobiej piosenke pitbulla Pewnie ktoś z was kojarzy ...
-
Rock po kaszubskuMacie może jakieś rockowe kompozycje śpiewane w kaszubskiej gwarze? Chętnie posłucham. Pozdrawiam.
-
Stary niemiecki(?) utwórzałącznik
-
Co to może być?Proszę o pomoc.
-
Dynastia TudorówSzukam muzyki z reklamy serialu Dynastia Tudorów która leci na Fokus tv, taka w starym ...
-
Jak nazywa się piosenka z opisanego teledysku?Piosenkę słyszałem ok 2 lata temu, na youtube oglądałem teledysk. Niestety nie znam nazwy lecz ...
-
co to za nutka??[www73.zippyshare.com]
-
co to za piosenka?[www73.zippyshare.com]
-
co to za nutka?? prosze o pomoc:)[www73.zippyshare.com]
-
Piosenka z filmikuCo to za nutka w tle leci?? Z góry dzięki z tytuł:) [youtube.com]
-
Muzyka z wesołego miasteczka!Szukam pilnie piosenki która gra we wszystkich wesołych miasteczkach. Specyficzne electro... Pomóc moge jedynie tak ...