-
Poszukuję piosenki podobnej do AbbyWitam, słyszałem już kilka razy tę piosenkę, w radiu, w sklepach. Piosenka w stylu tych ...
-
Podobna do Queen-We will rock youWitam, słyszałem ostatnio utwór bez wokalu który "tupaniem i klaskaniem"był praktycznie identyczny do "we will ...
-
Jaki tytuł?witam, w tytule jest coś w stylu " when i was young woman..... heart to ...
-
take in over me nightstep/nightcore[youtube.com] 5:00 poszukuje tej nutki :)
-
Skoki narciarskie WisłaMelodia ta występuje przy powtórce najlepszych skoków. Link z nagraniem, niestety komentator robił swoje :( [1drv.ms]
-
Zasłyszane w radio KrakówJadąc wczoraj popołudniu, usłyszałam w radiu piosenkę, śpiewała kobieta, po angielsku, nuta taka trochę ...
-
SzukamHej, potrzebuje pomocy w rozpoznaniu poniższych nagrań. 1. [watzatsong.com] 2. [watzatsong.com] 3. ...
-
piosenka po francuskuSzukam tytułu piosenki, która zaczyna się mniej więcej: la la la laa, la la la la, ...
-
WARSAW SHORE 3 odc. 11Jaka piosenka leci w tle kiedy Alan przeprasza Dużą Ankę?
-
Dźwięki pistoletu i otwieranej kasy w refrenieW refrenie padają słowa "everyone wins", dwukrotny dźwięk wystrzału z pistoletu a następnie dwukrotny dźwięk ...
-
PROŚBACześć Wam. Słuchajcie, dzisiaj robię domówkę i miałbym do Was taką prośbę. Czy podalibyście mi ...
-
jaki tytul ? chyba wloskiej piosenkislowa lecialy mniej wiecej tak (pisze tak jak slyszałem :) ) "sege ajla, tu sege ajla, ...
-
Epic OrchestralWitam, poszukuję tytułów z tego filmiku, gatunek podchodzi pod epic także ciężki chleb do zgryzienia. [youtube.com]
-
Jaki to utwór?Podajcie tytuł i wykonawcę tego utworu, jest to Rockowa ballada lub podobne - fragment tekstu ...
-
Szukam tytułu piosenki !Siemka. Szukam tytułu piosenki, a własciwie nawet i dwóch. Obie gatunek hip-hop, dosyc stare bo ...
-
szukam piosenki typu hose/electrow refrenie dziewczyna śpiewa z takim jakby francuskim akcentem "DJ, MUSIC" i refren tyry tytyty ...
-
Potrzebuje Pomocy :CZnalazłem to w tym portalu ale uciete i to nie jest to jakie tam byly ...
-
Kawałek od 1.41 do 1.46[m.youtube.com]
-
Nazwa piosenki w tle filmu (welcome to the party)[youtube.com]
-
szukam piosenk z ok. 2003 rokuPamiętam tylko tyle że zaczynała się słowami "Halo, jest sprawa do odebrania w granicach Poznania" ...
-
Szukam pilnie teledysku :)Szukam teledysku. Myślę, że jest to końcówka lat '90 lub początek '00. Piosenkarz puszcza wodę ...
-
Co to za pompa? :DCo to za pompa? :3 byłbym wdzięczny za rozpoznanie ją :3 [www81.zippyshare.com]
-
Nazwa utworu z teledyskuPodczas oglądania jakiegoś programu muzycznego, usłyszałem fajny kawałek. Jednak zobaczyłem tylko końcówkę i nie napisali ...
-
muzyczka z "Nie do wiary"Nie wiem, czy to jest wogule mozliwe, ale byłbym wdzięczny za wskazanie tytułu i wykonawcy ...
-