-
Piosenka z odcinka reZi'ego ;)Chciałbym dowiedzieć tytułu piosenki na zakończenie odcinka43 ;) na dole link [youtube.com]
-
Trailer Deadpool[youtube.com] 1 muzyczka od 0:58 - 1:13 2 muzyczka 1:39 - 2:00 z góry Bardzo dziękuje ...
-
Teledysk z chłopakiem w aucieWitam, poszukuję utworu (ang), w którym w teledysku w aucie na tylnym siedzeniu siedział chłopak ...
-
house 2000/2001Witam, szukam kawałka z lat 2000/2001 jest to muzyka klubowa- house, kawałek leciał w radiu, ...
-
piosenka z czerwoną kanapąHej! Kojarzy ktoś piosenkę, w której jest taka wielka czerwona kanapa na środku ulicy siedzi tam ...
-
z filmiku na YT[youtube.com]
-
Pamiętniki z wakacjiWitam, otóż poszukuje piosenki z 0:55s filmiku. z góry dziekuję za pomoc [youtube.com]
-
tytuł piosenki rosyjskiejnie chaczu nie ma gu a na kuchni mama płacze
-
Piosenka rytm bicia sercaPiosenka ma bardzo charakterystyczny układ przypominający bicie serca. Idzie mniej więcej tak "dyn sany go ...
-
MuzykaJak sie nazywa ta muzyka na początku i na końcu filmu? Leci ona też w ...
-
Szukam kilku piosenek z Radia Metal/Pagan.Witam, Nagrałam kilka piosenek z radia, jeżeli ktoś wie co to za wykonawca, będę wdzieczna za ...
-
Kawałek z listy przebojów T-ME 2014/15Witam, Poszukuje tytułu kawałka, który zaczyna się w 1:24 [facebook.com]
-
dwa saksofonySzukam piosenki a la techno lub coś w podobie. Nie mogę przypomnieć sobie tytułu ale ...
-
Wykonawca piosenki z reklamy EnergiiMoże trochę nietypowe pytanie, ale czy ktoś wie, jak nazywa się wykonawca piosenki z serii ...
-
Electro House /Melbourne Bounce[www69.zippyshare.com] tak jak w temacie
-
Piosenka z Prawa Agaty sezon 7 odcinek 4 min 31Potrzebuje nazwy tego utworu który jest w odcinku 4 sezonu 7 dokładna minuta to 31
-
I just died in your arms...Poszukuję piosenki "I just died in your arms tonight" w wykonaniu kobiecym, wersja coś na ...
-
Muzyka z radiaHejka, ostatnio słyszałem pewną piosenke w radiu i wpadła mi w ucho tylko pamietam jak ...
-
Piosenka z reklamy na 4fun.tv nazywa sie u2?wykonawca?Proszę o szybką pomoc! Piosenka leci w reklamie na 4fun.tv. Znam jej tytuł ( U2 ...
-
bardzo proszę o tytuł. :)wiem, że dacie radę. ;d
-
Coś mi chodzi po głowieChodzi mi o piosenkę, w której saksofony grają taką melodyjkę (jeżeli widać obrazy to pomóżcie) ...
-
piosenka która leci w tle w 5:20, zna ktoś ??[youtube.com]
-
Piosenka z Powstania WarszaawskiegoPoszukuję piosenki o tematyce Powstania Warszawskiego, która jest śpiewana kobiecym, dość specyficznym kobiecym głosem. Była ...
-
Utwór z 11:20[youtube.com]