-
Jeleniejajeczka: To co masażyk?Co to za muzyka z filmiku z youtuba Tutaj jest link , proszę o pomoc :) [youtu.be]
-
IBIZA BRZEZIA 08.05.2010Muzyka z dyskoteki. błagam podajcie chociaż kilka tytułów !
-
Muzyka ze statku Makarski JadranSzukam piosenki, która leciała na statku Makarski Jadran. Chodzi mi o refren "Alealeao".
-
Piosenka z niewyraźnym śpiewemWitam, poszukuję piosenki którą usłyszałam w drogerii Natura. Była wolna, bodajże muzyka grana na pianinie ...
-
Tytuł nutkiWitam. Co to za piosenka od 0:11 do 0:13 [facebook.com]
-
Utwór w tle teleturnieju :PWitam. Chciałbym poznać tytuł utworu lecącego w tle tego filmu (od 16 minuty). [youtube.com] Pozdrawiam :)
-
Reklama MatrixaPiosenka z reklamy Matrixa na tvnie, które teraz leci. Błagam o pomoc!
-
Piosenki z filmików na ytWitam, jeśli ktoś wie jak się nazywają 2 piosenki, których tytuł chciałbym znać, proszę o ...
-
co to za piosenka na początku.[youtube.com]
-
Kawałek z mixa electroLink do fragmentu, proszę o pomoc. [speedy.sh]
-
Tytuł piosenki z filmiku?Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć jaki tytuł ma piosenka lecąca w tle w ...
-
123sat - nieznana piosenkaPiosenka, której poszukuję leciała na kanale 123sat, nie pamiętam jednak w jakim okresie. Chyba była ...
-
Co to za podkład? Rap Ameryka[youtube.com] co to za utwór w orginale ?
-
Co to za muzyka?[youtube.com] Co to za piosenki? 06:51 25:08 34:45
-
Z jakiej piosenki jest ten tekst?"Set ablaze your enemy" Pamiętam te słowa, mam ten tekst zapisany w głowie, ale niestety ...
-
szukam niemieckiej piosenkinie dawno usłyszałam niemiecki kawalek utworu-spiewal ja facet (mogła i byc tam nawet kobieta)utknały mi ...
-
RadiowęzełWrzucam załącznik z radiowęzła. Proszę o odpowiedź.
-
pojęcia braknie mam pojęcia kto to stworzył i jak to nazwał :P Ale za bardzo lubię ...
-
muzyka z filmu na znanym portaluChodzi dokładnie o pierwszy kawałek. Zdaje mi się, że to jakiś remix. Jednak wystarczy mi ...
-
Jak nazywa się ten utwór?link do krótkiego filmiku -> [keepsmileeee.tumblr.com] Chodzi mi oczywiście o utwór w tle :)
-
melodia z przelatujacymi planetami w tleUtwor to elektroniczna melodia, bez tekstu, najbardziej kojarzaca mi sie ze statkiem kosmicznym przemieszczajacym sie ...
-
Mua Mua Arabska Piosenkaszukam arabskiej piosenki na koncu refrenu chlopak spiewa mua mua jakby puszczal caluski. prosze o ...
-
Rolnik szuka zonyOstatnia piosenka z 6 odcinku - pomocy!
-
Utwór indiePiosenka najprawdopodobniej indie. Biało-czarny teledysk, a w nim pokazana droga. Piosenka należała do soundtracku jakiegoś ...
-
Trudne zadanie-funky z lat 70'Trudne zadanie-funky z lat 70' może ktoś to zna?