-
Z jakiej piosenki / jak nazywa się ta muzyka?[drive.google.com] Proszę link do nuty.
-
Ambient, DnB, FutureBass?Witam poszukuję pierwszej nutki co leci w tym filmiku na początku.. [youtube.com]
-
Ekipa z newcastle piosenka tytulowajak sie nazywa piosenka co zawsze jest na poczatku jak sa pokazane wszystkie postacie
-
Co to za piosenka ??[youtube.com]
-
Tytuł utworu, jakby soundtrack z filmu.Witam, czy ktoś kojarzy tą nutkę? Chodzi mi po głowie ale nie mogę sobie przypomnieć ...
-
Kto zna wykonawcę...?Witam Wszystkich!Poszukuje cover zespołu Opus- Live Is Life z lat 90.Niestety nie wiem kto go ...
-
Pomoc w odnalezieniu piosenki z weselaWitam w latach 90, brałem ślub, podczas mojego wesela zespół, grał utwór, którego nie mogę ...
-
Jaka to piosenka ?od -0.15 [youtu.be] Dzięki
-
Piosenki cz.3Cześć ! Bardzo dziękuje za pomoc z poprzednimi filmikami... a oto kolejny filmik ! z ...
-
Co to za nuta?[mtc.cdn.vine.co]
-
Muzyka z filmiku, na samym początkuSiemka. Wie ktoś jak się nazywa muzyka na samym początku? :) [youtube.com]
-
Podobne dźwięki z muzykiWitam szukam podobnych lub takich dźwięków w innych muzykach mogą być zagraniczne od 0:00 do ...
-
Co to za piosenka 6.45.HELP :)[youtube.com] 6.45 Z głosu podobny do pitbulla ale nie wiem
-
Zna ktos ten kawalek?[www13.zippyshare.com]
-
Kygo z radiaPoszukuję nuty Kygo, brzmi jak to ale w radiu było trochę inne: [youtube.com] Pozdrawiam
-
Chill outowy / beach house'owy utwór, wokal kobiecyCześć, ostatnio słyszałem taki beach house'owy / dance'owy utwór. W refrenie jest śpiew kobiecy, mniej ...
-
co to za nutka[youtube.com] trwa 3-4min
-
Uuu maybe, śpiewa facet, lekko zniekształcony tekstDzień dobry, Poszukuję utworu mając szczątkowe informacje. Ma on co najmniej kilka lat, jest trochę tekstu ...
-
PiosenkiSiemka! Bardzo podobają mi się piosenki z pewnego filmiku na YT ... Niestety nie znam ...
-
Silverowe Myśli: od 0:51Chodzi mi o muzykę z intra : [youtube.com] 0:51
-
Piosenka rockowa na podstawie melodiiMam melodię i wiem, że to piosenka rockowa ale nie mogę skojarzyć jaki jest jej ...
-
Piosenki cz.2Hejka! To znowu ja ... I kolejny filmik w którym są piosenki których nie znam ...
-
Witam szukam pewnej muzykiLeciala dzis w pewnym, radiu lecz nie uslyszalem tytulu pamietam ze to byl jakis rock ...
-
Poszukuje nuty z rekalmy Allegro[youtube.com] Poszukuje tego utworu, czy moglby ktos mi pomoc w odnalezieniu jej ?
-
muzyka z filmiku z ythej, szukam nazwy utworu z 2:36 tego filmiku: [youtu.be] :)