-
Co to za muzyka w tle ?[youtube.com]
-
Craziest Skills Ever: C.Ronaldo, Neymar, MessiCo to za piosenka ? (ta pierwsza) [youtube.com]
-
Pomocy super nuta ale nie wiem jaka nazwa[youtube.com] 0:55 chodzi mi o ten moment
-
Nasze żniwa[youtube.com] Potrzebna mi piosenka z początku do 0:29 ;)
-
Drum & Bass - coś w stylu Shy FXWitam. Poszukuję nazwy utworu użytego w tym filmiku [youtube.com]
-
Obrażenia po wypadku, szpital i operacjaMuzyka nie z intra tylko ta druga ;) [youtube.com]
-
[Film z Youtube][Drum and bass/House]Jakiś czas temu natknąłem się na ten filmik - [youtube.com] Kawałek któego szukam zaczyna się ...
-
Pierwszy kawałek z filmiku[youtube.com]
-
Co to za nutka ?Najlepiej jak by ktoś podal tytuł oryginału [youtube.com]
-
Muzyka z Przerywnika RMF MAXXXBędę bardzo wdzięczny jeśli ktoś Mi pomoże w znalezieniu nutki z przerywnika radiowego Rmf Maxxx ...
-
reklama allegroJak nazywaja sie sluchawki uzyte w reklamie allegro pelen pomyslow? A przy okazji moze ktos ...
-
Piosenka z szybkim, 'dramatycznym' pianinem w introJak wyżej. Niestety właściwie tylko tyle o niej wiem. Po angielsku, wokal męski (raczej). Nowa, ...
-
operaca tuning piosenkiWitam poszukuję dwóch piosenek z operacji tuning pierwsza to odc 6 sezon 10 camaro ss ...
-
Co to za francuska piosenka?Na początku piosenki mówi jakiś chłopiec. Resztę piosenki śpiewa mężczyzna. Refren jest taki "ciągnięty". Pod ...
-
piosenki z 2 vine'ówSzukam tych dwóch piosenek, ktoś pomoże? :) [instagram.com]
-
piosenka sportowaher we go refren; cambiore cambiore cambiore i cos w stylu; be can be only one piosenka sportowa
-
piosenka z ,,i don't wanna do this anymore''Nie jest to unfaithful rihanny. Tę zdaje się śpiewał facet. Tylko tyle pamiętam.
-
Rozpoznaje ktoś pisoenkę? Zaczyna się w 3 minucie[youtube.com]
-
Burleska / Burlesque (2010): 83-85 minutaPiosenka leci w tle filmu-83-85 minuta.Sądzę,że to The Killers,ale mogę się mylić.Pomóżcie:)
-
Hiszpańska piosenka chyba electro latino[www60.zippyshare.com]
-
czarno biały teledysk z samochodemWitam Wszystkich! Niedawno widziałam teledysk - czarno biały, w którym był samochód chyba na jakimś parkingu ...
-
I need a baby girl in my life - czyja piosenka?Szukam tytułu i wykonawcy utworu, który ten Pan śpiewa od 4:42 - 5:52 tutaj: [youtube.com] ...
-
You keien dzast tu łej a fil- śpiewa kobieta 90lata.Witam, w tytule podałem początek refrenu z takimi słowami jak je miej więcej słychać. Pozdrawiam
-
Co to za piosenka?Znany wykonawca[youtube.com] 6.45
-
Imagine dragons?Piosenka stylem przypomina mi właśnie Imagine Dragons,pierwsze słowa refrenu to chyba 'Say whatever need to ...