-
Co to za piosenka z filmiku na YT?Za wszelaką pomoc będę wdzięczna n_n [youtube.com]
-
Jaki tytuł ma ten kawałek z radia?Wpisywałem słowa w google ale nic z tego nie wyszło.
-
Dwa tytuły z filmiku.Witam poszukuję obydwóch utwórów z tego filmu z yt: [youtube.com] pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.
-
pomóżcieWItam poszkuję piosenki którą prawdopodobnie śpiewa ciemnoskóry facet , kawałek jest dyskotekowy , właśnie tam ...
-
Rockowy kawałekWitam, szukam tytułu rockowego kawałka który nagrałem na Zawodach Strongman w Lisiej Górze. Niestety jakość ...
-
Co to za melodia na początku[facebook.com]
-
Pomóżcie - jaka to piosenka?Co to jest piosenka w tym filmiku na YT na początku? - [youtube.com] Będę wdzieczny
-
Piosenka w stylu indyjskim 'move your body' w refrenieSzukam piosenki, która była hitem jakoś najpewniej koło 2000 roku. W indyjskim klimacie, śpiewa chyba ...
-
Utwór z radia ze słowami "tam tam taram"Refren chyba trapowy ze słowami "tam tam taram"
-
MTV ROCK - SZAMANSzukam piosenki z MTV Rock, znam tylko jej teledysk - człowiek/szaman egzorcyzmuje ludzi w lesie. ...
-
Co to za muzyka z filmu na YT?To może być trudne, gdyż to trwa tylko 15 sekund. Poza tym myślę, że to ...
-
fajna piosenkaCześć ! Szukam piosenki, której teledysk widziałam na jakimś kanale muzycznym. Był on w barwach lekko ...
-
Piosenka z filmu pewdiepieZna ktoś tytuł tej muzyki z 7 sekundy filmu? [youtube.com]
-
Stara piosenka ze śpiewającą żyrafaSiema, jak sie nazywała taka stara piosenka, na klipie takie animowane zwierzęta śpiewały, prawdopodobnie żyrafa. '
-
Muzyka z seta Omena 0d 8:00Szukam tytułu utworu z seta Omena - Projekt Omen z 8:00 tej "mielonki" :) [www76.zippyshare.com]
-
Co to za utwór ??[www38.zippyshare.com]
-
nowa, spokojna, klubowa, bassszukam tytułu piosenki electro/house/trance (nie mogę dokładniej określić) z 2014/2015 (raczej nowsza) w miarę spokojna, ...
-
Zespół ?rockowy? dwa wyrazy na "P" i "S"??Cześć, Jedyne co wiem o zespole, to że nazwa składa się z dwóch wyrazów pierwszy zaczyna ...
-
muzyka z filmiku (trening tiffany rothe) na youtubeProszę o pomóżcie, jaka to jest muzyka? zaczyna się w 7:25 minucie? tak mi wpadła ...
-
Piosenka z orange sportSzukam piosenki która wczoraj leciała na orange sport w programie real madryt tv . śpiewa ...
-
Co to za muzyka z filmiku na YT?Konkretnie chodzi mi o tą pierwszą muzykę, która trwa do 2:28. Za wszelaką pomoc będę ...
-
Refren to chyba Whooo daaance ,Whooo daaanceRefren to whooo daaance lub wooo daaance lub trance niewiem ale jakos tak to lecialo ...
-
Jak się nazywa ta czeska piosenka i kto ją śpiewa?Interesuje mnie ta stara czeska piosenka, która wczoraj była na TVP Info i jej wykonawca. ...