-
Muzyka z filmiku Remiego GaillardWitam. Poszukuję piosenki z tego filmiku: [youtube.com] . Pozdrawiam :)
-
Zna ktoś może tytuł ?[youtube.com]
-
SZUKAM PIOSENKIPAMIETAM ZE TELEDYSK BYL KRECONYW SZKOLE PIOSENKA NIE JEST Z POLSKI JEST STARA REFREN ...
-
Kolorowi ludzie w teledyskuTo było na pewno na którymś z festiwali Future Shorts, w Poznaniu. Dziewczyna śpiewająca piosenkę ...
-
Muzyka z Yt[youtube.com] Muzyka z 1:49 Prosze !
-
Poszukuję piosenki "[...] open eyes"Słyszałam tą piosenkę ostatnio i ciągle chodzi mi po głowie a za nic nie mogę ...
-
osoby z teledysku MadonnyCześć! Mam prośbę - czy możecie napisać mi jakie znane osoby występują po kolei w ...
-
Spokojna i luźna piosenkaHej, pierwszy raz korzystam z tego sposobu odnajdowania piosenek, więc proszę o wyrozumiałość odnośnie mojego ...
-
Jak nazywa się ten kawałek zespołu millions of dreadsTo znowu ja bo zapomniałem dać linka do muzyki :D #Zjarany ;D [youtube.com]
-
Piosenka z filmiku na youtubeWitam Czy jest mi ktoś w stanie pomóc ? Chodzi o ten filmik. Piosenka ta ...
-
Olaboga nie wytrzymamWitam, Chodzi mi o piosenkę w której występuje ludowe "olaboga nie wytrzymam wszystkie mają a ...
-
Co to za nutka w tle.[youtube.com] Od 9:10
-
Jaka to piosenka ??Witam. Mam plik muzyczny ale nie znam wykonawcy. Piosenka wpada w ucho ...
-
Piosenka z filmu na YTOstatnio oglądałem filmy o GTA IV i trafiłem na fajną nutę w jednym z nich ...
-
Znana piosenka pop/klubowa sprzed kilku lat.Prosze o pomoc. Znam te piosenke, ale nie potrafie przypomniec sobie tytulu. Mam nadzieje, ze rozpoznacie ...
-
Piosenka z kawałka utworuWitam na internecie kolega wsadził filmik jak jadą ciężarówką.W tle jest fajna nuta jednak kolega ...
-
PIosenka disco polo z kanału disco polo musicZ tej piosenki pamiętam jedynie ,,nnana", lub ,,la la la" , ,,imprezy już czas", lub ...
-
co to za nutka z seta ?Witam. Poszukuje nazwy piosenki rozpoczynajacej sie od 26 minuty, ktos cos kojarzy ?:)O [soundcloud.com] dzieki z gory za ...
-
Piosenka usłyszana w sklepie HOUSEW teledysku występuje męzczyzna grający na gitarze, drugi na perkusji. Wokal ma równiez męzczyzna, spiewa ...
-
Piosenka ze sklepu HouseWitam! Szukam piosenki, która dzisiaj leciała około godziny 12 w sklepie House. Teledysk był czarno-biały. ...
-
weselna piosenkato była jedna z weselnych piosenek i jedyne co pamiętam to że refren brzmiał mniej ...
-
Piosenki cz.6elo! Znowu potrzebuje pomocy! [youtube.com]
-
Słowiańska(?) piosenkaWydawało mi się, że jest to rosyjski, jednak mogę się mylić.
-
Co to za muzyka[youtube.com]
-
Opis teledysku. Wie ktoś?Witam! Poszukuje piosenki troche starszej, chyba z około 2010 roku, w której ładna, młoda, ciemnowłosa dziewczyna ...