-
Co to za nuta?Proszę o tytuł piosenki zaczynającej się w 1:30 [youtube.com]
-
Piosenka z klubuPotrzebuje tytułu piosenki, którą słyszałam w klubie, poniżej link do nagrania. [www40.zippyshare.com]
-
House, z tomorrowland 2010Jest taka piosenka, nie pamiętam wykonawcy ale znam słowa. "The moments of life..." cośtam dalej ...
-
Eska 2005lub 2006znów mam utworek z Eski Obiecuje że ostatni ,ale niestety nie mam nagranego kawałka ,bo ...
-
Wiosna 2015: od 0 do 0.35[youtube.com]
-
uppercut deluxeczy ktos wie co to za nuta? [youtube.com]
-
Szukam teledysku z dziewczyną uciekającą z domuTeledysk i piosenka zarazem pochodzi z lat 80. Pamiętam,że na początku dziewczyna zostaje wyrzucona z ...
-
Szukam podobnych piosenekwitam, szukam podobnych stylowo nutek do tej, proszę o jak najwięcej tytułów ( chłonę jak ...
-
remix,ktorego nawet shazam nie wykrywa[vine.co] CO TO ZA PIOSENKA? SZUKAM JUZ OD PARU GODZIN I NIGDZIE NIE MOGE ZNALEZC
-
SerafinTV: Polacy na wakacjachJaka jest piosenka w Intrze Serafina, a dokładniej w tym. [youtube.com] Jak ktoś wie i poda to ...
-
Co to za piosenka od 9.50?[youtu.be]
-
Piosenka z filmiku, Rap/popSiemacie to to za kawałek z 2,47 min, ten na białym tle ? [youtube.com]
-
Nutka z filmu YT[youtu.be] Dzięki za pomoc :P
-
Jak nazywaja sie te piosenki ?Utwor 1 - [www29.zippyshare.com] Utwor 2 - [www29.zippyshare.com] Utwor 3 - [www29.zippyshare.com] Utwor 4 - [www29.zippyshare.com] Utwor 5 - ...
-
Teledysk rozpoczynający się wKlasyka rocka, za chiny nie mogę przypomnieć sobie nazwy zespołu, ani piosenki. Teledysk zaczynał się ...
-
Co to za piosenka?co to jest za piosenka ktora leci w tle? link ponizej [youtube.com]
-
Teledysk ze zmieniającymi się fryzurami i makijażem.Witajcie :) Tak więc poszukuje utworu, który kiedyś znalazłem na youtube. Śpiewała go kobieta, lecz przez cały ...
-
Bardzo dziwne filmiki #38: od 4:04Jak się nazywa remix? Z góry dziękuje [cda.pl]
-
Poszukuje piosenki prosze o pomocSzukam piosenki w której na początku dziewczyna w czarnych włosach podgrzewała zapalniczka narkotyk na łyżeczce ...
-
kawalek z prezentacji[youtu.be]
-
Muzyka z początku filmikuProsiłbym o podanie tytułu zaczyna się od 0:00 [youtube.com]
-
Piosenka z reklamy TVP1.Witam, poszukuję piosenki, którą słyszę codziennie oglądając telewizję, jest ona odtwarzana w trakcie czołówek TVP1.
-
Nazwa 2 składanekWitam prosiłbym o podanie tytułu składanki która zaczyna się od 7:25 [deadwalking.tv]
-
piosenka z linku BDFczy ktos wie jak sie nazywa piosenka, ktora leci od 0:21? [youtu.be] dzieki :D
-
Co to za piosenka to co znaczymy na codzienco to za piosenka proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu ...