-
Piosenka z filmiku z yt[youtube.com] Proszę o pomoc w znalezieniu piosenki z tego filmiku. Najlepiej słychać ją w momencie od ...
-
nuta z YTwitam co to za nuta w 0:38? --> [youtube.com]
-
Piosenka z United's best goal celebrations!!Chodzi mi o piosenkę z tego filmiku [manutd.com]
-
Piosenka z nowości 2015 pomocy xD ! :)Co to za piosenka od 00:05 sekundy filmiku [youtube.com] Z góry dzięki
-
piosenka z reklamy lodow algidaTak jak w pytaniu jak nazywa sie ta piosenka co kiedys leciała w reklamie lodów ...
-
Znana piosenka, ale rozszyfrujcie mi ją :-)Dyskotekowy hit, ale ja nie wiem kto to śpiewa i jaki jest tytuł.
-
Kawałek piosenkiWitam czy ktoś rozpoznaje ten kawałek piosenki tunatic oraz midomi wymięka (midomi podaje nazwę z ...
-
Piosenka ktora w refrenie ma "wychowani marzeniami"oglądając w tv jakiś spot reklamowy(nie pamiętam dokładnie co to bylo) wpadła mi w ucho ...
-
Witam co to za muzyczka?Leciała na pokazach lotniczych air show radom 2015. [facebook.com]
-
azjatycki teledyskAzjatycki teledysk, jakiegoś boysbandu ale z dziewczynami - słów żadnych nie pamiętam, opisze teledysk: jest to ...
-
Piosenka po fragmencie tekstuZnam kawałek tekstu "nawet nie wiesz, ile dałaś mi ciepła, pamiętam gdy słyszałem dźwięk Twojego ...
-
Utwór electro, skrzypce[seciki.pl] set vol.2 utwór od 13.38
-
Chłopaki nie płaczą (2000): Jarosław Psikutasiemka szukam muzyczki z początku tego filmiku [youtube.com]
-
Potrzebuję tytułu tego kawałka z fragmentu audycji RP[www24.zippyshare.com] tutaj można odsłuchać, nagrałam fragment audycji. Bardzo dziękuję z góry chociażby za tytuł oryginału ...
-
muzykatytuł tej piosenki [youtube.com] początek 17:30
-
80' Studio 1 - francuska młoda piosenkarkaWitam, W zamierzchlych latach 80-tych był taki program rozrywkowy Studio Lato, ktory był nadawany w okresie ...
-
Kiss you, miss you radio eskaWitam, szukam piosenki w której refrenie jest "tytyty kiss you tytyty miss you", więcej nie ...
-
Co to za muzykaCo to za wykonawca [drive.google.com] czasami to leci w radio party
-
jakieś electrotrack id nic nie wyszukuje, proby wklepywania skromnego kawałka tekstu w google tez nic nie ...
-
Piosenka z reklamy "logujemy sie dla Nepalu"Jak sie nazywa ten utwór???
-
nowa piosenka, refren po w francusku para w taxiszukam piosenki, w której refren jest po francusku, najprawdopodobniej jest z 2015 roku. Teledysk wygląda ...
-
Nutka z Youtube[youtube.com] Potrzebuje nazwe nutki ktora leci od 4:5. Dziekuję i Pozdrawiam :)
-
z płyty muzyczny Białystok,wrzucam nagranie[www93.zippyshare.com] czy ktoś rozpoznaje co to za utwór ??
-
Sztuczki magiczne z wyjaśnieniem po polsku odc.54Witam, poszukuję utworu użytego w filmiku na youtube, chodzi o kilka pierwszych sekund filmu, kawałek ...
-
pomożecie?:)hejka mam pytanko wiecie co to za muza? nutka ' " pamparara i so crezy ...