-
Czy ktoś z was zna tytuł tego utworu house?[www93.zippyshare.com]
-
Co to za piosenka? (Sampel)Witam, wie ktoś może co to za piosenka? Znam ją, ale zapomniałem tytułu i przypadkiem ...
-
CsGM-Knives - Noże 3d z gry Counter Strike GOWitam, poszukuję utworu wykorzystanego w tym filmiku na youtube [youtube.com]
-
I give you sometnig new electro/houseWitam potrzebuję nazwę piosenki w której refrenie słychać fajnie zelektryzowany vocal, coś w stylu ''release, ...
-
Podkład muzyczny[youtu.be] Ktoś może rozpoznaje co to za wykonawca i tytuł piosenki?
-
Nazwa piosenki gatunku trapWitam, poszukuje nazwy piosenki (tej pierwszej) z ponizszego filmiku [youtube.com]
-
Szukam piesenki w której typ przebija sie przez scianekoles biegnie przec plonacy dom i wskakuje w sciany, przebija sie przez nie i ratuje ...
-
Piosenka klubowa do rozpoznaniaWitam.przypadkiem usłyszałem kawałek jako jakiś przerywnik w rmf maxxx. Jest to klubowa piosenka gdzie pani ...
-
Utwory z filmiku Martin Garrix do rozpoznia[youtube.com]
-
Poszukuje muzyki.Szukam muzyki już od 2 dni na YT wciąż nie mogę znaleźć. Mianowicie piosenka jest ...
-
Nazwa Bitu z YT[youtube.com] Bit leci w tle od prawie samego początku
-
Piosenka w niemieckim radiuSzukam piosenki, która w refrenie ma tekst jakoś: "SHOWER PLUM, SHOWER PLUM" z góry bardzo ...
-
Co to za piosenka, link z yt, znany hit kiedyś[youtube.com] Piosenka w tle?
-
Kto zna tytuł piosenki lecącej w tle[facebook.com] Podaję link bo nigdzie indziej nie mogłem tego znaleść
-
Czy ktoś wie co to za piosenka?dorzucam link, muzyka mniej więcej od 5 sekundy :) [youtube.com] niestety jest to bardzo ...
-
polski rock przełom lat 80 /90 musze ją mieć :)"gdzieś wysoko wysoko w obłokach szukam domku lukrowego z piernika ,szukam szczęścia ,szukam szczęscia dla ...
-
Tańczący staruszek na koncercieCzy wie ktoś co to za piosenka? Po blogu, z którego skopiowałam ten filmik wynika, ...
-
Szukam piosenki "Czerwony Tulipan - Dużo Palę"W dzieciństwie miałem ten utwór na kasecie, a teraz nie mogę go odnaleźć. Mimo, że ...
-
Co to za piosenka ?Ktoś wie co to za nuta ?? [youtube.com] ??
-
Disco polo"I tak tak tak to ja, złodziej serc każdego dnia, I tak tak tak to ...
-
Muzyka z programu na YTProsiłbym o podanie mi tytułu piosenki zaczynającej się od 0:07 [youtube.com] z góry dzięki
-
Miniatura wyraża więcej niż tysiąc słów: od 4:43-4:48Ktoś da radę odszyfrować tytuł utworu? 4:43 do 4:48 [youtu.be]
-
piosenka rmf maxxxPomiędzy 11:30 a 11:45 leciała piosenka, pomiędzy utworami lekko trance'owy klimacik, nie cala piosenka tylko ...
-
Jak nazywa się piosenka w tle 11 minuta[youtu.be]
-
Jaki jest tytuł tego utworu?Otóż niedawno znalazłem w internecie pewien utwór, który bardzo mi się spodobał. Niestety pomimo poszukiwań ...