-
Pieśń prosto z rosji (Klub)Jak ktoś mi powie jak nazywa sie nutka od 2:50 to będę wdzięczny [youtube.com]
-
Nutka z filmikuWitam poszukuję pierwszej nutki z tego filmiku [youtube.com]
-
SA Wardega: Grandpa Prank[youtube.com] Co to za muzyka w tle? ;p
-
Utwór 03:05 z seta.[www65.zippyshare.com]
-
Jaka to piosenka ?Link z zanucona melodia: [picosong.com] Z gory dzieki za pomoc !: )
-
Klasyczny trance[youtube.com] Nowy kawałek Armina "Stardust" przypomina mi utwór sprzed kilku lat, ale nie potrafie przypomnieć ...
-
Wolna piosenka z "sekrety lekarzy" ????Orientuje sie ktos moze co to za piosenka, wolna grana na pianinie w "sekrety lekarzy" ...
-
Co to za piosenka od 0.20s do 1minTak jak w temacie [youtube.com]
-
Duet kobieta i mężczyznaPamiętam taką piosenkę jak w teledysku siedzieli facet i kobieta naprzeciwko siebie, chyba oboje mieli ...
-
Utwór rapowy prawdopodobnie PlutoW refrenie coś w stylu wziąłem kartkę, zacząłem pisać/pizgać. Prawdopodobnie wykonawcą jest Pluto. To wszystko ...
-
[YT] StylizacjeHej, Czy ktoś za was rozpoznaje piosenke, która leci w tle przez filmik ? W połowie ...
-
Prosze o utwór,który zaczyna się od 00:30[www56.zippyshare.com]
-
Teledysk z facetem w czapce kowboja, a'la reggaeSiemanko. Ostatnio słyszałem polski utwór lekko w klimatach reggae, gdzie wokalista szedł ulicą nocą w ...
-
Książę w Nowym Jorku (1988): od 4:36 do 5:00Witam serdecznie, przelotem oglądnąłem scenę z filmu Książę w Nowym Jorku i między minutą 4:36 ...
-
nutaco to za nuta na filmiku [youtube.com]
-
Po teledyskuNie potrafię nawet jej konkretnie zanucić ale chodzi mi po glowie, pamiętam tylko teledysk w ...
-
Warsaw Shore 3Cześć, bardzo proszę o podanie mi piosenki, która leci w tle na tym filmiku :) [youtube.com]
-
CS goNie jestem pewnien czy przez cały film leci jedna muzyka ale chciałbym wiedzieć jak nazywa ...
-
Muzyka z tego- delikatne piano. Ktoś, coś?[vimeo.com]
-
Muzyka z tego klipu making off ceneo.pl co to??[youtube.com]
-
Muzyka z tego klipu. Ktoś kojarzy?[vimeo.com]
-
Piosenka z CroppaSzukam piosenki Rasta. Czarno-skóry wykonawca ma na sobie mundur wojskowy, widać flagę Jamajki. Więcej nie ...
-
co to za remix? lose my breath[vine.co] proszę o pomoc!
-
Jak się nazywa ta piosenka?Szukam piosenki która gdzieś około godziny 9.55 leciała w radiu fest. Była taka wesoła, coś jakby ...
-