-
Automaniak sezon 14 odcinek 7 piosenka 22:48/23:34Witam szukam piosenki, która pojawiła się w programie automaniak sezon 14 odcinek 7 dokładnie od ...
-
co to za kawałek?co to za kawałek? Usłyszany na Sky.... w Toruniu
-
2:26 znacie tytuł tej piosenki(dance)2:26 z góry pięknie dziękuje [youtube.com]
-
Piosenka z dziecięcej zabawkiMoja wnuczka uwiebia ten utwór,chętnie nagrałabym jej całą piosenkę ,ale nie mam pojęcia jaki to ...
-
Piosenka sprzed ok.5-6 lat. Śpiewa m@&%#n :DOtóz tak. Piosenka zaczyna się, że chyba ktos wychodzi ze szkoły i zaczynają tańczyc obok ...
-
Co to za kawałek?[m.youtube.com]
-
muzyka z urwanego nagraniatylko tyle mam z nagrania ponieważ bateria padła i nie jestem w stanie tego utworu ...
-
Co to za nuta w pliku?Proszę pobierzcie filmik i pomóżcie :)
-
Jaki jest tytuł tego kawałka?[youtube.com] Proszę o pomoc!
-
openfm denceWitam parę dni temu na radiu openfm stacja dence leciała piosenka z słowami extazi lub ...
-
Dupstep z FilmikuSiema, nigdzie nie mogę znaleźć tytułu tej nutki z 1:30. Kiedyś słyszałem ją w jakieś ...
-
hard style/technoPoszukuje tytułu drugiego kawałka, mniej więcej od 3:30 [youtube.com]
-
klubowa nuteczkaWitam poszukuje tego utworku, dzieki z góry :) [www82.zippyshare.com]
-
filmik na you tubeWitam :) W filmiku zamieszczonym ponizej jest melodia zaczynajaca sie od 3:52, czy ktos wie, co ...
-
sunrise utwór z setaSiema Szukam piosenki z 21:51 minuty. Zaczyna sie od "Let's dance" [emuza.net]
-
https://www.youtube.com/watch?v=NmNRDZ2VDNg tytuł??[youtube.com] co to za piosenka??
-
Szukam piosenki w której śpiewa dziewczynaW tej piosence leci "I think hand off , really drunk" Szukam i szukam i ...
-
nutaCo to za bit od poczatku w tle? [youtube.com]
-
zna ktos nutke od 4:57 min ??[nuteczki.com]
-
Zna ktoś ten podkład-jak się on nazywa?[youtube.com]
-
Twister / Tornado (1996): od 07:25witam ! poszukuje tytułu piosenki z filmu Twister [youtube.com] minuta 07:25 proszę o podpowiedzi :)
-
Romantyczny utwórmuzyka dołączona do strony [foto-manufaktura.pl]
-
Co to za piosenka?Słychałam już ją nie raz wpada mi w ucho,może ktoś zna? :D [sekundowe.pl]
-
Co to za piosenka z filmiku ??Czesc [youtube.com] Co to za piosenka leci w tle od 0:00 do 0:19 ? Próbowałem po tekście piosenki ...
-
Nieznany utwór[www5.zippyshare.com]