-
Piosenka z kukułką w tleszukam piosenki z kukułką w tle z lat osiemdziesiątych. mama kiedyś słuchała jej na kasecie ...
-
Piosenka z gatunku muzyki elektronicznej lat 2003-2008Witam, Poszukuje pewnej bardzo fajnej piosenki, z lat 2003-2008, polegam głównie na teledysku. Teledysk zaczyna się tym, ...
-
Czarny wykonawca + Kawałek utworu z podkłademWitam tak jak w temacie zapewne jest to czarnoskóry wykonawca piosenki lecz nie mogę jej ...
-
bass test co to za nutka[youtube.com] proszę o pomoc
-
Jak nazywa sie ta piosenka?Zna ktos tytul tej pierwszej piosenki ? [youtube.com]
-
Jak się nazywają utwory z tego seta?[seciki.pl]
-
Szukam: Cassandra - you know whyWitam, Szukam starego hitu który usłyszałem w radiu. Spisałem z wyświetlacza wykonawce i tytuł ale ...
-
Nazwa utworu który leci w tle z radiaWitam Zna ktoś tytuł utworu lecącego w tle? [youtube.com]
-
dziewczyna niszczy samochód i sukienkęWitam Wszystkich! Mam nadzieję, że pomożecie mi rozpoznać piosenkę po opisie teledysku. Otóż w tym teledysku ...
-
Pierwsza nuta z filmiku[youtube.com]
-
Ktoś zna ten kawałek i WIE kto go wykonuje ???jak ktoś wie kto wykonuje ten utwór to proszę o jakieś wpis, dzięki !
-
Jaki jest wykonawca?Witam, wczoraj słyszałem w radiu kawałek. Śpiewa mężczyzna (zespół może) w refrenie jest tekst (dance with ...
-
Bajka lata 90 elfyHej, tak z innej beczki. Jak nazywa się bajka taka z lat 90 dokladniej ok 1998r ...
-
jaki to teledysk? DuetNa siłowni oglądałm dzisiaj teledysk który niestety nie został podpisany. Wykonuje go duet ok 35 ...
-
podobne do enter sandmanzaczyna się mocnym spokojnym basem, potem gitara a jak wchodzi perkusja to już przyspiesza, refren ...
-
Piosenka z VIVY :3Tydzień temu na VIVIE dance leciała fajna piosenka, o ok. 22-24. Zapomniałem tytułu, a jedyne co ...
-
Cześć zna moze ktos ta piosenkeNie znam tej piosenki ale bym chcial bardzo ja poznac moze ktos pomoze [youtube.com]
-
Piosenka Z Lat 90Śpiewał jakiś koleś, na teledysku było sporo sobowtórów m.im Lecha Wałęsy. Tekst leciał "JA to ...
-
Piosenka po niemiecku z lat 90-tychWitam, poszukuję informacji o wykonawcy pewnej piosenki. Ostatni raz słyszałem ją w latach 90-tych na kanale ...
-
Tytuł piosenki[youtube.com] Witam, zna ktoś może tą piosenkę ? :) Prosiłbym o tytuł.
-
Testoviron pudzian nuta w tleKojarzy ktoś może trance'owy kawałek w tle? [youtube.com]
-
piosenka w tel z wywiadu Donatana i Cleo ;) CLUB IBIZAWitajcie, szukam piosenki, którą słychać od 0:12 minuty . BŁAGAM O POMOC !!! szukam i ...
-
Nutka grana często w Spiżu w KatowicachWrzuciłem tutaj fragment nagrany na dyktafonie. [sendspace.com]
-
Remix summerWitam Szukam remixu summer [facebook.com]