-
PodkładWitam, zna ktoś może podkład muzyczny z tego filmiku? Z góry dzięki za pomoc :) ...
-
Piosenka ze skelpów Euro- nie wykrywana programami.Jest to piosenka która leci w sklepach RTV Euro i generalnie żaden program do rozpoznawania ...
-
Dziewczyna tancząc przenosila sie jakby w inny wymiarWitam. Na filmiku z you tube dziewczyna tancząc przenosila sie jakby w inny wymiar do ...
-
Nuta z kasetyNie mam pojęcia co to za nuta, w dzieciństwie słyszałem jej kawałek (mniej więcej tyle ...
-
Piosenka z RTV Euro AGDposzukuje piosenki , puszczają ją przez centrale w rtv agd . Nie wiem czy jest ...
-
francuska piosenka - park fmwitam szukam nutki z francuskim językiem, cos w stylu electro-house'a leci często w Park FM
-
francuska piosenka - lnik z nagraniemwitam szukam tej nuty, czesto leci na park fm [www46.zippyshare.com]
-
dla fanów disco polowitam szukam piosenki z radia ftb o słowach z ref,taki chłopak fajny ze mnie jest ...
-
Piosenka hip-hopowa, a w tle aria na strunie gPiosenka hip-hopowa/rap śpiewana przez dziewczynę(z tego co pamiętam) a w tle słychać arię na strunie ...
-
Muzyka z promo U.S Open w eurosporcieSiema szukam tytułu tego kawałka. Niby stworzony przez La Plage Records ale na google nie ...
-
Rap francuskiPoszukuje utworu w miarę nowego. Rapują różne osoby , w tym także kobieta jedna bodajże ...
-
Szukam piosenki z clubu ref: Hey hey ;DSiema ;) Szukam piosenki która słyszałem ostatni w clubie. Jest to kawałek z przed kilku ...
-
Intro Nowa Strategia (new channel)Ktoś zna może ten utwór, który znajduje się w tym intrze? [youtube.com] :)
-
znacie ten utwór? troszkę stara nutaUp and down
-
Piosenka z TVNZna ktoś piosenkę która leci podczas zapowiedzi filmów na jesień (Madagaskar itp.). Jedyne śpiewane ...
-
Cześć morze ktos mi poszukac tej oto piosenkiBende bardzi wdzieczny
-
Moze ktos zna prosze o pomocZnam ta piosenke ale nie wiem jak sie nazywa znaczy gdzie slyszalem
-
Żelazny krzyż (1977): na początku[cda.pl] Utwór który leci na początku filmu. (śpiewające dzieci po niemiecku)
-
Cześć pomoze ktos z kory dziekujeSłyszalem gdzie ta piosenke ale nie wiem jak sie nazywa
-
T-mobile reklama 2015 muzykajak wyżej: [youtube.com] . bardzo proszę o pomoc ;>
-
Podkład muzyczny w filmikuChciałbym rozszyfrować tytuł i wykonawcę podkładu muzycznego użytego w tym filmiku: [youtube.com]
-
Rozpoznacie mi ta piosenke z góry dziekujeNie znam tej muzyki ale jak ktos by mogl mi pomoc to bardzo dziekuje.
-
ŠKODA Superb Combi 2015 muzyka z reklamyNowiutka reklama tego samochodu, - chłopczyk w stroju astronauty siedzi w tylnym fotelu i czuje ...
-
Piosenka z croppa, szukam!Byłam dziś w Croppie i leciała świetna, chyba rockowa piosenka. Stałam przez trzy minuty na ...
-
piosenka ze słowami(when) I LOVE ITtak jak w opisie: słowa ->(when) i love it , nie sa one w refrenie ...