-
Gulczas, a jak myślisz (2001)[youtu.be] co to za kawałek?
-
Czarny rap amerykański, refren śpiewają dzieciZgubiłem gą piosenke i nie zapamietalem tytułu.. Refren chwytliwy. Wystepowal na początku piosenki m.in reper ...
-
Jak nazywała się ta piosenka.W teledysku był gość w czymś w rodzaju tunelu, a kamera co chwile przenosi się ...
-
Nuta usłyszana na chrzcinachWitam, chciałbym abyście rozpoznali dla mnie piosenkę. Jest to piosenka taneczna i szybko wpada w ...
-
Piosenka z lat 80/90 czesto w nocy w radio Heart.ukNie moge znalezc po tekscie moze cos niedokladnie uslyszane, spiewa mezczyzna " what (lub where) ...
-
nutka w tle[youtube.com]
-
Hit z wokalem dziecięcym?Taki ostatnio można spotkać tu i ówdzie przebój, w którym dominuje jakby wokal dziecięcy. Melodyjna ...
-
Ogniem i mieczem (1999): płynąć łodzią ze SkrzetuskimCo to za pieśń którą śpiewają płynąć łodzią ze Skrzetuskim na Sicz??? Proszę o odpowiedz.
-
RADIO CCM - poszukiwane piosenki :DJesli poszukujecie tytulow piosenek granych w CCM to moge sluzyc lista bo przekopuje internet gdy ...
-
muzyka okiestowa/instrumentalna z gitarą elektrycznąWitam serdecznie. Jest wśród Was wielu miłośników muzyki, stąd wierzę że uda mi się zdobyć ...
-
Niebiańskie żony Łąkowych Maryjczyków (2012): napisy końcoweNa końcu filmu Niebiańskie Żony Łąkowych Maryjczyków występuje ta piosenka, kiedy napisy końcowe się ukazują. Piosenka w ...
-
Track z filmiku, dosyć charakterystycznyWitam, chodzi mi o track występujący w 1:15 w poniższym filmiku [youtube.com]
-
Utworek z sobotniej nocyWitam, co to za kawałek? Nagrywane dyktafonem, ale myślę, że słychać wystarczająco dobrze :) [www99.zippyshare.com]
-
"Niebezpieczne związki" wolna piosenka????Ktos moze oglada i wie jak nazywa sie ta wolna piosenka grana na pianinie w ...
-
Prośba o rozpoznanie utworu 43:20Witam wszystkich serdecznie Bardzo proszę o rozpoznanie utworu z: Zetandel - Inner Beauty episode 15 który ...
-
Radio partyWitam poszukuję tego remixu Kyogo min 7:10 [www35.zippyshare.com] Z góry dzięki
-
Like this.. RapSzukam amerykańskiego rap'u, w którym w refrenie było " like thiss .. like thiss.." To ...
-
Eska 29.08.brWitam Znów brak utworów w wyszukiwarkach Eska ,,nawaliła' 'Nagrywane dyktafonem !!! bo łapane w locie ...
-
Stary Hicior poszukiwany :/Nie dawno przypomniala mi sie melodia tej piosenki , ktorej kiedys ciagle sluchalem. Nie wiem ...
-
Szukam tytułu piosenki kojarząc teledyskPiosenka trance/house, bez słów. Wiem tylko tyle, że w teledysku występuje chłopak i dziewczyna, w ...
-
Kilka utworków z setaWitam, prosiłbym o pomoc w znalezieniu kilku utworków lub remixów z seta: [soundcloud.com] 12:25 32:23 41:09 49:10 54:10
-
Nutka z 3.16[youtube.com]
-
Piosenka z klubu do rozpoznaniaSzukam tego utworu: [www10.zippyshare.com] Proszę o pomoc
-
Piosenka z House of BounceSzukam tytułu piosenki i wykonawcy, która leci w secie z 20.08.15 od 36:15. Bardzo proszę ...
-
filmik na you tubeWitam :) W filmiku zamieszczonym ponizej jest melodia zaczynajaca sie od 3:52, czy ktos wie, co ...