-
CO TO ZA PIOSENKA ?!!!Witam co to za piosenka bardzo proszę o pomoc !! wydaje mi się, że to ...
-
tracklistatraklista modern talking [youtube.com]
-
Bon Jovi - Bad name podobneWitam serdecznie. Zasłyszałem dziś taką piosenkę Bon Jovi [youtube.com] Początek oraz refren bardzo, ale to bardzo kojarzy ...
-
Let's Play Symulator Farmy 2011 - Kosimy kukurydzęPomoże mi ktoś z tytułem tej nutki z poczatku filmu ? [youtube.com] Muzyczka leci zaraz na ...
-
Nuta electro typu DJ AntoineKtoś wie co leci w tle? [youtube.com]
-
Szukam pewnego wykonawcy z lat 90 (chyba)Miałem kiedyś w latach 90 kasetę i na niej była składanka takich prześmiewczych kawałków, śpiewał ...
-
Co to za nutka ? pliska pomóżcie !![www15.zippyshare.com] tutaj macie link :) z góry dziękuję za pomoc
-
Piosenka z filmiku pewdiepie o agar.ioJak się nazywa muzyka w tym filmiku [youtu.be] w 0:25?
-
Co to za piosenka? Od 20:46 do 21:45[youtube.com]
-
czy może ktoś z was kojarzy tytuł utworu z ddtvn?konkretnie chodzi o filmik pod linkiem [dziendobry.tvn.pl]
-
Muzyka z intro Serafin'aWitam. Chciałbym sie dowiedzieć jaki tytuł ma piosenka z intra przed każdym filmem tego oto ...
-
Piosenka z radiaWitam, Prosze o pomoc. Czy ktoś wie co to za piosenka. [youtube.com]
-
Witam szukam tytułu i wykonawcy utworuWitam szukam wykonawcy i tytułu utworu od 13,00 [youtube.com]
-
krotki kawalek, chyba bounce[www41.zippyshare.com] Proszę o pomoc :)
-
Jest dźwięk tylko brak nazwy a więc Zapraszam:) POMOCY[speedyshare.com]
-
Pam pam pam... Nie mogę znaleźć piosenki.Piosenka leciała ostatnio w radiu i strasznie przypadła mi do gustu. Podam tyle ile wiem. ...
-
prosze o tytuł tego utworu[www5.zippyshare.com]
-
American Pie: Wesele (2003) : po tańcu Stiflera[youtube.com] od 2:35 (Kiedy filmowy Jim zaczyna rozmawiać z tym "przylizanym" krawcem)
-
Jak rozpętałem drugą wojnę światową (1969): Cz.3Witam. Czy wie ktoś może, jak nazywa się utwór z fragmentu filmu z linka: [youtube.com] Z góry dziękuję
-
"Open your mind and soul and let me take control"szukam piosenki w klubowym klimacie w której refrenie padają słowa "Open your mind and soul ...
-
Poszukuję piosenki.Piosenka w brzmieniu podobna do utworu Eriki "I Don't Know", zaczynająca się melodyjnym "la la ...
-
Piosenka z Radia 7Witam. Ostatnio słyszałem w radiu 7 piosenke. Śpiewała ją kobieta i w refrenie było słowo ...
-
JesieńWiatr zrywa ostatnie żółte liście (wiatr zrywa ostatnie żółte liście) Jesień wygania z ulic życie (życie, ...
-
super muza!!!Jaki to tytuł?mp3 do odsłuchaniaFajna piosenka - clubowa ,znacie tytuł?
-
Utwór z highlightu z ytCo to za utwór? Z góry dzięki za odpowiedź! [youtube.com]