-
Co to za piosenka?Kolejny utwór, którego szukam od bardzo dawna. Była kiedyś taka piosenka, której melodia leciała mniej ...
-
Pierwsza piosenka z filmiku[m.youtube.com]
-
Po francuskuFrancuskojęzyczna piosenka w stylu punk-rock z pogwizdywaniem. pierwsza połowa lat 80-tych. Ktoś kojarzy, pamięta?
-
Turborider - muzyka w tleWitam, czy ktoś może zna piosenkę, która leci od 9:23 do 12:56 w filmiku? Proszę ...
-
piosenka z tła[youtube.com]
-
nutka z rodzinki.plLeci chwilami taki przerywnik w stylu czakałana czakałananana pomożecie znaleźć?
-
nuta[youtube.com] jak sie nazywa nuta na filmiku?
-
Farming Simulator 15 La Ferme Limousine 2015Interesuje mnie tytuł piosenki zaczynającej się od 13 sekundy filmu. [youtube.com]
-
Zna ktoś ?Wue ktos co to jest za piosenka od 10 sek [www62.zippyshare.com]
-
Co to za nutka?Cześć, dzisiaj w szkole puścili fajną muzykę i wpadła mi w ucho. Tylko mam problem ...
-
Radio Czwórka - Dancing 4.09.2015Jeżeli ktoś słuchał audycji w piątek to będzie wiedział piosenka między godzinami 20 :55 a ...
-
Popularna piosenka; elektroniczna, śpiewa kobietaOtóż w radiu usłyszałem końcówkę piosenki. Nie byłoby problemu gdybym usłyszał słowa tylko że trafiłem ...
-
Co to jest za piosenkaMam pytanie co to jest za piosenka trochę słaba jakość nagrania no dyktafon i daleko ...
-
Nazwa nutyProszę o pomoc w rozpoznaniu nuty z seta [soundcloud.com] Nuta trwa 5 6 s i ...
-
Szukam piosenki z Pimp My RideWitam, szukam piosenki z programu Pimp My Ride, ogólnie tego nie oglądam, ale przełączałem kanały ...
-
muzyczka z ytWitajcie, zainteresowala mnie nutka od 0;35 w filmiku u jakóbiaka, ktos moze zna? [youtube.com]
-
Jak się nazywa ta piosęka YT[youtube.com]
-
Top 10 Dancers ParodyJak nazywa się pierwszy utwór z tego filmiku yt ? Chodzi o ten z 00:10 [youtube.com]
-
Co to za piosenka? 18.00[youtube.com]
-
Co to za utworek w secie?[soundcloud.com] Co to za kawałek w 54:10 ?
-
szukam teledysku z ludźmi w swetrach na polanieWięc ta piosenka której szukam jest trochę w takim jakby islandzkim stylu, i w teledysku ...
-
tytuł piosenkiSzukam tytułu piosenki, którą znalazłam na starej płycie 'Hits from tv '90' - w Internecie ...
-
Co to za piosenka, remix playstationJakos POPSTATIION CZY JAKOS TAK
-
Eska gorąca 20Witam słyszałem w radiu muzyke i nie mogę znaleźć tytułu, Jankes mówił ze to gorąca ...
-
Amerykański rap z filmiku yt[youtube.com] Czy zna ktoś utwór z pierwszych czterech sekund?