-
Hej. Co to za piosenka[youtu.be] szukalem juz wszedzie i nie mg znalezc
-
Jakiego utworu jest to tłumaczenie?To tłumaczenie zaśpiewała pani Halina Frąckowiak w programie „Śpiewające fortepiany”. Oryginał jest mi znany z ...
-
Co to za muzyka w tle?[youtube.com] Muzyka z tego filmiku od 3:15 Pozdro :)
-
Co to za utwór ??Witam, jakiś czas temu usłyszałem w radiu utwór rockowy w którym kobieta śpiewała w refrenie ...
-
Siedem (1995): Scena w klubie / Lust sceneWitam Błagam was, pomóżcie mi, przeszukałem cały internet i juz trace nadzieję się dowiem co to ...
-
Piosenka z RMF MAXXX z dnia 12.09.2015 godzina 20:00Poszukuje piosenki z RMF MAXXX z dnia 12.09.2015 godzina 20:00 - 20:04, tytuł "Run". Potrzebuje wykonawce ...
-
Kto zna utwór od 4:51 minuty?Kto zna utwór od 4:51 minuty?
-
Co to za klubowa nuta?Pierwsza piosenka z seta? [www82.zippyshare.com] Let me think Dokładny tytuł/remix?
-
Bardzo fajny podkład dzwiękowy w klip na yt!polecam![youtube.com] Ktos wie co to??
-
Jaki tytuł ma piosenka która leci od 8 sekundy?[youtube.com]
-
Nuta z filmiku na YouTubeWitam, prosiłbym o rozpoznanie nuty z tego filmiku: [youtube.com]
-
Nutka sprzed intro, anime Blood-CChodzi mi o nutke z tego anime, jeszcze sprzed intro. [anime-odcinki.pl]
-
rozpozna ktoś melodie w podkładzie filmiku ??Melodia rozpoczyna sie w 2 minucie 7 sekundzie 02:07 [youtube.com] dzieki za pomoc
-
Piosenka z reklamy kosmetyków JoannaHejka, chciałabym wiedzieć jaki tytuł nosi piosenka z tej reklamy. Nigdzie nie mogę jej znaleźć. ...
-
Jak nazywa się nazwa z tego filmiku?[youtube.com]
-
Electro[djklakier1995.wrzuta.pl] zaczyna sie w 03.10
-
Polacy grający w Lidze WłoskiejWitam. Wczoraj ujrzałem ten oto filmik [youtube.com] i bardzo spodobała mi się piosenka, która leci ...
-
Jesień 2013 cz.1 - Jazda na dwóch kołachCo to za nutka? [youtube.com]
-
Pilne!Mam talent Sezon 8Pilnie poszukuję nazwy utworu z 2-go odcinka 8-go sezonu mam talent. [player.pl] Zaczyna się w 45 sekundzie.
-
teledysk z 4FuNKawałek w remixie. Teledysk jedna wielka impreza.. w tytule jest push.. lub cos podobnego. Od ...
-
Muzyka z filmiku ytChodzi dokładnie o muzykę w momencie 6.25 - prosiłbym o pomoc! [youtube.com]
-
reklama, stacja benzynowawitam,teraz w tv leci jakaś reklama, chyba stacji benzynowej albo czegos..na pewno jej fragmenty a ...
-
Piosenka z tego filmiku :3[youtube.com] 4:20 Z góry dziękuję ;)
-
Co to za piosenkaco to za utwór pomocy [jbzd.pl]
-
teledysk, w którym odjeżdżał pociągwitam, poszukuje piosenki, w której teledysku była dwójka młodych ludzi (chłopak i dziewczyna- jedno z ...