-
Poszukuję piosenki!!Szukam piosenki angielskiej,wydaje mi się,że jest nieco stara. Śpiewa ją mężczyzna, Piosenka jest romantyczna i ...
-
Szukam polskiej piosenki z radia lata 90teWitam. Szukam piosenki leciała w radiu (nie pamiętam stacji) w latach 90tych - w języku ...
-
No to jeszcze raz jaka to melodia[www69.zippyshare.com]
-
Co to za piosenka?Witam. Dzisiaj oglądając stream twitch.tv w playliście ktoś miał tą piosenkę. Cały czas śpiewa kobieta młoda. ...
-
Piosenka z filmiku plzzzProszę o pomoc szukam nazwy piosenki z tego filmiku :) [jbzd.pl]
-
Mezczyzna jaday na rowerzeSzukam piosenki gdzie przez caly czas mezczyzna jedzie na rowerze. Bardzo pozytywna piosenka. Klip w ...
-
Rozpoznanie kawałka[www28.zippyshare.com]
-
Czy zna ktoś może ten kawałek? Będę wdzięczny ;)[youtube.com]
-
jaka to piosenka[seciki.pl] od około 4:13 do około 5:40
-
Co to za hymn/piosenka? nie wiem co to jestPowiedzcie mi co to jest? Wiem, że jest to niemieckie. [youtube.com]
-
Szybkoo Tytuł[youtube.com] jak nazywa sie nuta od 32:44 do końca .
-
Stary kawałek electro/breakbeatWitam, ja z nieco trudnym zadaniem. Poszukuję starej piosenki jak sądzę - breakbeat, którą usłyszeć ...
-
Nazwa dubstepu z intra [YT][youtube.com]
-
Cats & Snakes Fighting Real LifeJak nazywa się ta nutka? [youtu.be]
-
Piosenka z Mc DonaldaWitam! Poszukuję nazwy piosenki którą nagrałem w Krakowskim Mac Donaldzie na Szewskiej. Z góry dzięki ...
-
Muzyka z reklamy allegro.Witam, jak nazywa się piosenka, która leci aktualnie w reklamie allegro? Pozdrawiam
-
Piosenka o miłości szkolnejCześć, poszukuję piosenki gdzieś z okolic roku 2010-2013. Pamiętam że w teledysku była dwójka młodych ...
-
Piosenka 90s house???Generalnie piosenka leci w sklepie Tally Weijl przedziałach godzinowych 12-14; brzmi troszeczkę jak klasyczny house ...
-
Muzyka z filmikuWitam, poszukuję piosenki z 1:47. [facebook.com]
-
Co to za nutka ?[youtube.com] znasz tą nutkę ?
-
Jaka to pieśń ?Witam. Jak nazywa się pewna pieśń ślubna śpiewana w Kościele ? Jest ona w sieci, ...
-
Protector Łyskornia 23.08.2003 Poszukiwane nuty ;)Witam poszukuje piosenki aa1Protector Łyskornia 23.08.2003 z seta ponizej najwiecej nuta od 17 min ...
-
co to za piosenka?[www71.zippyshare.com]
-
Podobna do coco jambo (fujarka)Co to za piosenka? w klimacie coco jambo z taką fujarką - ogólnie afrykańskie klimaty. ...
-
Jazzowy znany motywZnany, nawet bardzo znany jazzowy motyw, taki dość taneczny, nieczęsto grany na różnych show, rewiach, ...