-
zna ktoś piosenkę z tego bloga?[lepiej-nie-pytac.tumblr.com] z gory dzięki wielkie!
-
Jaki tytuł nutki.[youtube.com] Chodzi mi o intro.
-
Utwór pop z saksofonem w tle,który istnieje max3 lataCześć, Poszukuje nazwy i autora utworu pop ze wstawkami saksofonowymi, który został utworzony max lata temu. ...
-
Jaki tytuł nosi drugi utwór w tym filmiku[facebook.com]
-
Klubowy kawałek if you know what I meanYo siedzi mi ostatnio kawałek z jakiegoś partyharda, mega długi cut zrobiłem [www33.zippyshare.com] Shazam nic nie znajduje. ...
-
Muzyka z YT LINK W SRODKU[youtube.com] Czas 12:05 CO TO JEST !!
-
Stars Tv 00Szukam piosenki ktora byla w zestawieniu stars tv 00 byly to teledyski od 2000 d0 ...
-
nazwa utworuznalazłam na jednym z profili facebookowych z klubu Bal filmik gdzie spodobała mi się piosenka ...
-
Zna ktoś tytuł nuty z 1h 53min? Proszę :)[www9.zippyshare.com]
-
nazwa piosenki grajacej w tle z linku[youtube.com]
-
Grecka / Serbska piosenkaWitam ;) Od kilku godzin probuje znalezc piosenke i bez skutku i licze na wasza pomoc. ...
-
Muzyka zasłyszana w sklepie...Cześć, już kilka miesięcy temu usłyszałem pewien utwór podczas zakupów, który wyjątkowo mi się spodobał... Dzisiaj ...
-
Jaki to tytułPoratuje ktoś tytułem [www79.zippyshare.com]
-
Fajna nutka w filmie[youtube.com]
-
Muzyka z momentu 03:00:00Zna ktoś może nutkę z momentu powyżej? [twitch.tv]
-
Rosyjska piosenka w stylu disco/danceOstatnio jechałyśmy z kazachami stopem z Suwałek do Warszawy. W radiu leciały ich hity,w tym ...
-
Poszukiwanie Piosenki: od 34:25Witam poszukuje piosenki zaczyna sie od 34:25 [youtube.com]
-
Co to za nutka z minuty 5:13-5:15? Jakiś rock chyba[youtube.com]
-
Co to za piosenka ?Kłaniam się nisko. Poprosiłbym o pomoc w rozpoznaniu utworu zasłyszanego dawniej gdzieś w radio, obecnie ...
-
Tytuł piosenki reklama Lidlahej wszystkim, potrzebuje tytułu owej piosenki [youtube.com] Dziękuje z góry i pozdrawiam :):)
-
Piosenka z clubu, nagrałem kawałekSiema Szukam piosenki z linku. Charakterystyczny refren zaczyna sie w "0:20" minucie : [g10422354.wrzuta.pl] dla niezalogowanych: ht tp://g10422354.wrzuta.pl/audio/28Q8OkDQckF/721100 (usuń odstęp ...
-
Wazne :D !Jaki jest tytuł tej nuty ? [youtube.com]
-
Pare muzyczek do rozpoznania :)Tytułyy.
-
Piosenka Z Disney ChannelHej wam.Szukam piosenki z Disney Channel,leci ona ostatnio dosyć często.Jest to reklama ''O kurczę'' , ...
-
Czy ktoś rozpoznaje tą piosenkę ?Czesc, poszukuje autora i tytul piosenki z zalaczonego mp3, niestety mam tylko 5 sek fragemnt. ...