-
Sean Paul,czarno-bialy teledysk,tanczy dziewczynkaNa kanale Trace Urban widzialam kilkusekundowy przerywnik, byla to piosenka Seana Paula, teledysk jest ...
-
Jaka to nutaW piosence były słowa " bi maj bejzibebli" wpisując be my bazy bably nic nie ...
-
Poszukuje kawałka podobnego do tego![youtube.com] W wakacje byłem w Szwecji, i podczas picia ze szwedami leciał jeden kawałek, strasznie podobny ...
-
Rap z dziećmi w refrenieSiemka, szukam piosenki, w której dzieci nawijają w refrenie. Myślę, że jest to stosunkowo "młoda" ...
-
Proszę o rozpoznanie utworu.Tak jak w tytule. Utwór, który mnie interesuje zaczyna się na samym początku w intro ...
-
The Biggest Carriers And Trucks In The WorldCo to za muza w tym filmiku [youtube.com]
-
zna ktos nutke od 13:00 min ??[nuteczki.com]
-
Co to za muzyka?[youtube.com] Dacie trackliste? Głównie chodzi mi o 2:10. Będe mega wdzięczny.
-
Piosenka z filmiku na youtube[youtube.com] od 7:39 zaczyna się piosenka jeśli ktoś zna to proszę o pomoc
-
witam! co było grane dzisia około 10:40 w intermarche?co było grane dzisiaj około 10:40 w intermarche?
-
Zapowiedź VIII Zlotu Civic Klub Polska[vimeo.com]
-
Piosenka śpiewana przez gościa w brązowym garniturzeWitam, W teledysku on i ona stoją na oceanem i widac kolesia z płetwą rekina. On ...
-
Nuta z filmikuJaki to jest remix Major Lazer-Lean on ?:) [youtube.com]
-
Tylko Ciebie chcę (2012): gdy Hacze stawia kolejkęSzukam muzyki z filmu tylko cb chce moment na dyskotece gdy Hacze stawia wszystkim kolejkę ...
-
AIR SHOW 2015 ZEUS F-16 MUZYKA PODCZAS POKAZUByłem na airshow i spodobał mi się strasznie ten kawałek podczas Solo Display Zeus F-16, ...
-
Co to za piosenka od 4:48 do 7:40 ???[youtube.com] Tak jak w pytaniu, proszę o pomoc :)
-
Co to za piosenka od 0.20s do 1minTak jak w temacie proszę o pomoc [youtube.com]
-
Piosenka Freestyle z EskiWitam Szukam piosenki a głownie zależy mi na teledysku. Leciał ten teledysk na Eska Tv. Nazwa ...
-
Muzyka z memoriału 24.08.2015Podczas zaprezentowania polskich siatkarzy na memoriale w Toruniu, leciała fajna piosenka. typowa z mocnym basem. ...
-
Piosenka disco polo, mężczyzna i kobietaWitam, od dłuższego czasu poszukuję piosenki w klimacie disco polo lub przebojów lat 90. Jest ...
-
-
Piosenka, która rozpoczyna się podobnie[youtube.com] Do 0:23 leci melodia, którą już kiedyś słyszałam. Wiem, ze to dość stara piosenka, ale ...
-
-
Tytuł piosenkiCzy kojarzy ktoś piosenkę z 2014 roku, leciała w wakacje w telewizji, teledysk opowiadał o ...
-
co to za nutka[youtu.be] co to za nutka