-
Muzyka z youtubeWitam poszukuję tej nutki (od 2:45) [youtu.be]
-
r´n´b 2000/2001Witam szukam kawalka rnb rok ok 2000/2001 rymowal chlopak a refren spiewala dziewczyna lecial tak: ...
-
Co to za piosenka?Coś w stylu SDM, śpiewa facet, polska, coś, że nie chce być jak inni, ale ...
-
kilka utworków do rozpoznania - nagraniaWitam, mam do rozpoznania kilka utworków, chyba lata 90 choć dwa z nich chyba są ...
-
'ghost' w tekściePiosenkę te śpiewała młoda kobieta, może z 6 lat temu czesto leciała w radio. Leciała ...
-
Co to za muzyka z intra?Co to za muzyka z intra: [youtube.com] z góry dzięki!
-
Muzyka z klubuUtwor uslyszalem ostatnio w klubie i od tej pory caly czas go szukam. Nie daje ...
-
Must be the music 10 edycja[youtube.com] ?? Zn ktoś tytuł ?? :)
-
Marioo-ona ma foch co to za podkład?Witam, w piosence Marioo- ona ma foch melodia to na 100% jakaś klubowa piosenka bo ...
-
W refrenie śpiewa dziewczyna coś tam coś tam calientePiosenkę słyszałem u kolegi z FR w samochodzie, piosenka w języku bliżej mi nie znanym, ...
-
Szybcy i wściekli 7 (2015): Deckard Show bije się z Dominicem Torettoszukam utworu z filmu szybcy i wsciekli 7. Utwór jest grany w momencie kiedy Deckard ...
-
Fall/full in loveUsłyszałem wczoraj w kfc w krakowie przy krowoderskich zuchow piosenke ktora spiewał facet o dosc ...
-
INSTAGRAM IZY LACH TYTUŁ KAWAŁKAProszę, czy zna ktoś tytuł tego kawałka, który leci w tym filmiku?? [instagram.com] Będę wdzięczna za ...
-
Raaapsyy[youtube.com]
-
Piosenki cz.5Hej! Znowu potrzebuje pomocy... w rozpoznaniu tych piosenek ! [youtube.com] Z góry dzięki!
-
electro do rozpoznania po fragmencie nagranymproszę o tytuł piosenki której fragment można odsłuchać w pliku. dzięki z góry
-
Filmik na YouTube - piosenka z intro (Dubstep)Hej, szukam piosenki z intro do tego filmiku: [youtube.com] 0:00-0:09. Z góry dziękuję za ...
-
Piosenka (marsz) z rozpoczęcia piosenki joint showChodzi mi o tą "cyrkową" piosenkę wstawkę z tego kawałka: [youtube.com]
-
HBO: Show Me a HeroCo za piosenka jest w zwiastunie show me a hero [youtube.com]
-
Nutka z DriftMasteraSiema zna może ktoś remiks tej nutki w tym filmiku z Drift Mastera w Toruniu? ...
-
Potrzebuje nazwy piosenki która leciała w rmfmaxxxPotrzebuje nazwy piosenki która leciała w rmfmaxxx, śpiewał facet coś takiego "find me" link do ...
-
Zna ktoś tytuł muzyki z tego filmiku?[m.youtube.com] Ta druga ^^ Z góry dzięki za pomoc ^.^
-
Muzyka z filmu gimper na 300 tys widzów cz 2[youtube.com] OD 5:13
-
Witam co to za muzyka ?zna ktoś ?
-
Ktoś zna możę tutuł?http://www95.zippyshare.com/v/PMzdKtoś zna możę tutuł?[www95.zippyshare.com]