-
Techno/HardbassWitam. Kojarzy ktoś piosenkę techno lub hardbass, w której refren był śpiewany przez kobietę coś ...
-
Prosze o nazwe, mam 40 sekund[youtube.com]
-
Co to za piosenka leci w tle ??[youtube.com] Piosenka pomiedzy 1:00 a 1:30. To jest jakies disco polo ale za nic nie moge znalezc ...
-
Muzyka z mixuWitam, otóż gdy grałem w pewną grę multiplayer, na serwerze została odtworzona muzyka która wpadła ...
-
Nutka z pewnego filmu na yt[youtube.com] Witam, potrzebuje na szybko nazwe piosenki, ktora leci w tle filmu. Z gory dziekuje
-
Co to jeest za piosenka[youtube.com] ludziska nagralem kawale piosenki i błagam powiedzcie mi jaki jest jej tytul
-
szukam piosenki z polo tvszukam piosenki z polo tv dokładnie z programu "Video Mix Sierockiego" leciała dziś mniej więcej ...
-
Witam poszukuje piosenke technoSzukam piosenki o melodi typu ty ty ty ty tyyyy i tak caly czas ogolnie ...
-
MUZYKA Z FILMIKU POTRZEBA[youtube.com] POTRZEBUJE TYTUŁU
-
Co to za piosenka w tle[youtube.com]
-
Maraton filmowy z Ale Kino+ i festiwalem NoweHoryzontyWitam, poszukuję utworu który leci w tle nowego trailera maratonu filmowego z Ale Kino+ [youtube][youtube.com]
-
Piosenka Lady GagiProsiłbym o pomoc w ustaleniu tytułu Piosenki Lady Gagi. Wiem tyle ze teledysk odgrywa się ...
-
Chyba jakaś pólnocnoeuropejska piosenkaZna ktoś może tytuł tego utworu?
-
Mr Matt - Protector Wola Krzysztoporska[www60.zippyshare.com] Szukam nutek z tego seta: 00:19 to jest DJ Shog - Another World potrzebuje nazwę remixu 15:33 ...
-
Poszukiwany utwór 30:55Bardzo proszę o rozpoznanie utworu który zaczyna się od 30:55 [youtube.com] Dziękuję za pomoc
-
Co to za tytuł piosenki ?Tak troche głupio w temacie ale jak sie nazywa ta nutka w filmiku? [youtube.com]
-
CO TO ZA MUZYKA Z GRY??Jak w tytule nie wiem czy to cały kawałek leci urywki dokładnie chodzi o ten ...
-
co to za nuta?[youtube.com]
-
Montuje FIlm i potrzebuje epickiej muzyki :(Co to była za piosenka : Tu ruru Tu ruru Tu ru ru ru ru ...
-
Instrumental[youtube.com] Jeśli ktoś zna nazwę tego instrumentalu niech napisze, będę bardzo wdzięczny.
-
THE COMMUNARDSA ja szukam piosenki The Communards .....,nie ma jej na płytach.ale kiedys mialam nagrane...nie znam ...
-
Jaka to piosenka ? Proszę o pomoc :)Hej, szukam takiej piosenki z tych ram czasowych najprawdopodobniej, piosenka po angisleku, gość spiewa,jego głos ...
-
piosenka ze słowami w refrenie dreams come truePiosenka ma w refrenie lub na koniec zwrotek, no w kazdym bądź razie powtarzające się ...
-
Muzyka z reklamy ToyotyWitam i proszę o pomoc chodzi mi o ta nutkę z reklamy toyoty auris leci ...
-
Piosenka z filmu na yt[youtube.com] Prosiłbym o piosenkę z końca filmu :D Dziękuje z góry :)