-
Blues Rockowy utwór ktoś znaPoszukuję nazwy i wykonawcę utworu, jest to ballada niestety mam tylko kawałek tekstu ze słyszenia ...
-
Utwór prawdopodobnie z lat 80's.Śpiewa mężczyzna. Jedyny tekst jaki zapamiętałem "don't you know you are beautiful".
-
bit, melodia z zagranicznej piosenki użyta przez ZBUKUWiem, ze to jest bit z jakiejś zagranicznej pisoenki, ale nie znam jej tytulu, czyktoś ...
-
Piosenka z Rmf MaxxWitam, od prawie 3 dni szukam piosenki którą słyszałem an rmf maxx, było to w ...
-
Co to za remix?[facebook.com] Tytuł piosenki to Demi Lovato - Heart Attack, ale nie wiem co to za remix. ...
-
Co to piosenka?Witam, Może ktoś wie co to za piosenka: [vimeo.com] Z góry dziękuje za pomoc :)
-
Hej pomożecie mi z nazwą tegoTa piosenka jest w niektórych filmikach u Nymfy na YouTubie ( jej końcowy Jingiel)
-
Coś podobnego do Cool KidsSzukam piosenki podobnej trochę melodycznie do Cool Kids Echosmith, nie jest bardzo stara, słyszałam ją ...
-
TELEDYSK LOTNISKO - 2 FACETÓW - WCIĄGA ICH LAPTOPWitam, poszukuję teledysku który zaczyna się na lotnisku - bodajże w Rosji - siedzi dwóch facetów ...
-
Poszukuje muzyki, która została zabeatboxowanaMuzyka z YouTube
-
Co to za piosenka Celin Dion?W teledysku ma ona krótkie włosy i idzie takim korytarzem, nie jest to "Tout l'or ...
-
Jak się nazywa ta piosenka?śpiewa to dziewczyna z tatuażem serduszka na policzku i w tym teledysku jest dużo mężczyzn ...
-
W Refrenie: Aaa Aaa Aaaaa Aaajest to bardzo charakterystyczna piosenka o podanym wyżej refrenie, często leci w radio vox fm. ...
-
POMOCY, SZUKAM PIOSENKI...Witam! Szukam piosenki dość nowej i nie jest to na pewno Jennifer Lopez. Piosenka bardzo rytmiczna, ...
-
Włoska muzyka...Czy możecie polecić mi jakieś kawałki włoskie z takim jakby "pierdolnięciem" w refrenie typu Mietta ...
-
Poszukuje piosenki[dropbox.com] czy ktoś kojarzy co to za kawałek od 20 sekundy? Sorry za jakość było nagrane ...
-
piosenka z McHej! Szukam piosenki, leciała ostatnio w McDonald's... kojarzę tylko 2 słowa z niej a mianowicie ...
-
Tytuł pierwszej piosenki z tego filmika https://www.yoNazwa pierwszej piosenki z filmika remka VLOG WAKACYJNY! CHORWACJA! [youtube.com]
-
piosenka z madonnąostatnio słuchałem piosenkę w refrenie słyszałem coś w stylu:"She is beautiful like madonna", albo coś ...
-
Co to za piosenka?Chodzi mi po głowie piosenka, polska, to hit, nie najnowszy. Chodzi mi po głowie i ...
-
Co to za film??Hej, wiem że to rozpoznawanie muzyki, ale mi w głowie od 2 lat siedzi pewien ...
-
Co to za nuta z intra?[youtube.com] Z góry dzięki :p
-
Rosyjska piosenkaSzukam tytulu Rosyjskiej piosenki z 1:43:15 [youtube.com]
-
zna ktoś ?utwór z clubu w Saint Tropez
-
Co to za piosenka?Nagranie :)Witam jest ktoś w stanie mi powiedzieć co to za piosenka? Byłem ostatnio w galerii ...