-
kupie ci bukiecik róż w kolorze twoich ustwieczorem a wieczorem spotkamy sie o 7;05 i pocaluje cie a potem kino i wino ...
-
Szukam piosenki z vox fmPiosenka ta leciała na vox fm - Marek Sierocki itd. (30 czerwca o godzinie 21:08). ...
-
Piosenka która leciała na eska.tvPiosenka która leciała na eska.tv Jak się nazywa piosenka która leciała na eska.tv Hity Na Czasie ...
-
Piosenka z Croppa - fragment utworuMam pytanie o tytuł, który leciał w Croppie. [wgrane.pl] Wie ktoś co to jest za piosenka?
-
z filmiku na YT[youtube.com] pierwsza piosenka :D
-
Talk to me (zanucone)Może teraz ktoś rozpozna :
-
muzyka z filmikuWitam. Prosiłbym o odnalezienie pierwszej piosenki z filmiku niżej. Z góry dzięki
-
Panowie i Panie jaki jest tytuł piosenkiWitam :-) Mam prośbę jaki jest tytuł piosenki na filmiku [youtube.com]
-
:DJak się nazywa piosenka która ma refren? : Zrywam się ze smyczy i ie jestem wolna ...
-
Rozpoznanie piosenki z coxy partyProszę o pomoc w rozpoznaniu [youtube.com] szukałem na youtube po tekście który pojawia się pod koniec ...
-
Nutka z seta, dosc popularnaSiema szukam piosenki zaczynającej się od 35:24, chodzi mi o ten bicik po jump, jump... [www27.zippyshare.com]
-
Witam,poszukuję piosenki z reklamy piwa z tego filmiku[youtube.com] zaczyna się w 0:42,proszę o pomoc i z góry dziękuje ;)
-
nuta z jękami na początku, podobna do hardstyle sexbardzo prawdopodobne, ze nuta pochodzi z okresu manieczek, ekwadoru itp. nuta hardstyle sex tak sam ...
-
Szukam piosenki dwujezycznej francusko - angielskiejPodczas wakacji w Tunezji na plazy wpadla mi w ucho piosenka spiewana przez mezczyzne o ...
-
Piosenka z reklamy "Twój styl" - PolsatPoszukuje piosenki z reklamy gazety "Twoj styl" ktora leci na polsacie Zapamietalem ze leci jakos tak: ...
-
Piosenka, która zaczyna się w 1:36Szukam tytułu piosenki z tego filmiku [youtube.com] Zaczyna się 1:36
-
co to za piosenka?[www73.zippyshare.com]
-
Piosenka z byłego radia 95,1 FM/Planeta FMTak jak w tytule, piosenka z gatunku muzyki tanecznej/dyskotekowej, jedyne co pamiętam i próbuję odnaleźć ...
-
ZnanaWitam, poszukuje dosyć znanej piosenki w której w refrenie śpiewa facet wysokim głosem (coś w stylu ...
-
Cięższa piosenka z tamtego okresuPiosenka leci mniej więcej tak "na na naaaaaaaaaa na na na naaaaaaaaa na" słów ...
-
Tytuł piosenki z reklamy samochoduHej. Czy ktoś z Was wie jak nazywa się piosenka w reklamie samochodu która zazwyczaj ...
-
Podobne do The Cult - She Sells SanctuarySzukam piosenki, w której główny motyw na gitarze jest cholernie podobny do tego z piosenki ...
-
Piosenka - pilneWitam. Co to za piosenka z 01:40? [youtube.com]
-
Piosenka z TV discoWitam, poszukuję piosenki z TV Disco, w której są słowa: 'got me feeling you want ...
-
Piosenka w stylu CountryWitam, poszukuję pewnego utworu który często teraz leci w radiu. Piosenka jest żywa i w ...