-
Daniel y Desireé - warm up (piosenka z linku)Zna ktoś piosenkę z tego linku? Nigdzie nie mogę znaleźć... [facebook.com]
-
Piosenka -Teledysk "zimowy"Witam! Poszukuję piosenki, której teledysk wyglądał następująco. Kobieta ubrana na czarno, a dokładnie w długą, przewiewną, ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com]
-
Wakacyjna piosenka w Radiu Park FMDobry wieczór! Wracając z pracy usłyszałem w Radiu Park Fm ten o to utwór, czy ktoś ...
-
-
Poszukiwany Tytuł Piosenki Z Radia IntermarcheMam do rozszyfrowania piosenkę, którą usłyszałem w radiu w Intermarche. Nie spotkałem się z ...
-
Stara reklamaJaki jest tytuł piosenki, która grała w starej reklamie napoju Fanta? W tej reklamie ludzie po ...
-
Co to za piosenka 5:20 minuta :(Co to za piosenka 5:20 minuta :( [youtube.com]
-
Co to za remix piosenki[youtube.com]
-
Piosenka pop ponad 7 minutSzukam piosenki która trwa ponad 7 min, na teledysku dużo artystów, a na zakończenie piosenkarz ...
-
Smutna piosenka grana na pianinie.Cześć. Od początku w utworze słychać pianino, po chwili dochodzi bit i głos rozpaczającego mężczyzny, ...
-
Utwór z filmiku na facebook'u.Witam. Ostatnio natknąłem się na pewien krótki film na facebook'u,w którym bardzo spodobał mi się podkład. [facebook.com] Utwór ...
-
Jaka to pisoenka?Jest stara i pochodzi prawdopodobnie z lat '90, spiewa dziewczyna i w refrenie jest chyba ...
-
Kto rozpozna nagranie?otóż mam kawałek nagrania z radia i prosiłabym o podanie tytułu jeśli ktoś zna:)
-
Ktoś zna ten utwór?[youtube.com] Mnie sięzdaje że to OSTR, ale nie jestem pewien tytułu.
-
Poszukuję tytułu piosenki :)Witam, podejrzewałem że piosenka nazywa się "Together tonight" lub "Forever tonight" jednak gdy wpisywałem te ...
-
Nutka z ytNutka z 2:45 prosze - [youtube.com]
-
co to za piosenka?[www94.zippyshare.com]
-
Może ktoś kojarzy piosenkę z filmu Kac Vegas?Piosenka zaczyna się sama muzyką, dopiero po krótkiej chwili zaczyna śpiewać babka, kolega mi mówił, ...
-
z filmiku na YT[youtube.com]
-
Szukam teledysku. Muzyka raczej rockowa...Szukam teledysku. Muzyka raczej rockowa, opiszę to co pamiętam. Kumple wybierają się na imprezę w ...
-
Nutka z filmiku na youtube[youtube.com]
-
Rock/Metal - Skorpion na teledyskuNa teledysku wokalistę gryzie skorpion w rękę i zaczynają grać, akcja dzieje się chyba na ...
-
Rozpoznacie piosenkę po teledyskuW teledysku jest chłopak z dziewczyną ona próbuje go zabić min. spychając go ze schodów ...
-
Kawałek z kasety zespołu Cappella / Euro-danceTen kawałek znajduje się na pirackiej taśmie zespołu Cappella (link do wydawnictwa poniżej). Nazywa się ...