-
BitSzukam bitu z gatunku rap. Bardzo znany kawałek- na początku pojawia się pianino/keyboardu. Szybkie uderzenia ...
-
Bit z Mixtape[youtube.com] Zna ktos bit z 5:04? Bylbym wdzieczny ^^
-
Microphone Masters 9[youtube.com] pierwszy bit bym prosił
-
Piosenka z wczorajszego polo tvPiosenka gdzie na pewno były użyte słowa ''i love paradise'' . Jest tam czarnoskóry mężczyzna ...
-
Piosenka z intrapiosenka z intra z tego filmu : [youtube.com] Z góry dziękuje za pomoc :3
-
Jaka to piosenka :DFacet użył piosenki którą kojarzę jednak za Chiny ludowe nie mogę sobie przypomnieć tytułu a ...
-
Polski hh; początek peace and love, bo bez tego...Witam! Poszukuję polskiego utwory hh, z tego co pamiętam początek brzmiał właśnie tak - kilka razy ...
-
Potrzebna pomoc w rozpoznaniuWitam, zna ktoś tę muzykę w tle ? [youtube.com]
-
Piosenka z radiaWitam, poszukuje piosenki którą słyszałem w muzycznym radiu. Tekst refrenu to śpiewaj, tańcz i ...
-
Co to za piosenka?[www38.zippyshare.com]
-
Stare Techno z kaszlem, coś z Manieczki[w226.wrzuta.pl]
-
rozpoznajemyWitam, szukam otworu który leci w tle tego treningu, od 2:40, chyba trance jakiś. bardzo ...
-
Blondynka + 2 facetów - Polska/rock/koncerty/auto/2014Moja dziewczyna płacze gdyż nie może odnaleźć piosenki z 2014r. Opis : Polska formacja ...
-
Co to za utwór?Witam zamieszczam link z krótkim nagraniem czy ktoś wie co to za utwór? [www55.zippyshare.com]
-
Muzyka YT - Tube RaidersCześć! Jak się nazywa piosenka z czołówki, z tego filmu? [youtube.com]
-
Muzyka z Canal +Utwór z przerwy meczu z 03.05.2015
-
co to za nutka??[www94.zippyshare.com]
-
co to za piosenka?[www94.zippyshare.com]
-
Muzyka pościgowaCo to za muza? www.youtube.com/watch?v=UID2-iqbSy8
-
Co to za utwór (rock) ?Jak w temacie:)
-
Muzyka z servera CS GOCo to za muzyka?
-
Poszukuje piosenki podobnej do utwoqu Requiem for..Poszukuje piosenki podobnej do autowu Requiem for a dream, jednak glos osoby spiewajacej jest zenski. ...
-
jaka to nuta?[facebook.com] ktos cos?
-
Utwór wycięty z seta, niezła zagadkaWitam! Ostatnio trafiłem na utwór, który jest dla mnie niezłą zagadką, mianowicie szukam tytułu, wykonawcy ...
-
Śpiewa otymkobiataz takim robotycznym jakby akcentem,Jest bd znana:) Słowa które zapamiętałam: rapapaparap ramibi rumbirubiram oła sija oła sija aaaaaaa